Primarul Marius Dulce despre lucrările efectuate și…care vor urma în mun. Călărași. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

După 3 săptămâni de la numirea în funcția de primar, Marius Dulce răspunde călărășenilor

Urmare a întrebărilor cetățenilor de pe rețelele de socializare, astăzi 19 noiembrie am adresat aceste întrebări primarului mun. Călărași. Acesta a indicat cele 5 străzi pe care le-a asfaltat Luceafărului, Olteniei, Miron Costin, Stadionului și cele 2 parcări de la Spital TBC și parc Cărămidari. Dacă vremea este bună se va începe asfaltarea str. Borcea – care este degradată. Marius Dulce nu a uitat de cartierul Măgureni unde a constatat nereguli la lucrările de canalizare. Se va interveni în tot cartierul inclusiv pe str. Măgura, Petroșani, Păcii și străzile laterale.

Marius Dulce își va onora promisiunile electorale și va asfalta str Mihail Kogălniceanu în viitorul apropiat. Importante sunt condițiile meteo a explicat acesta. În primăvară urmează și rândul bulevardului de pământ 1 Mai. Nu se vor uita străzile din zona centrală ca Plevna, Rahova, Viitor. Din primăvară urmează începerea lucrărilor de modernizare pe str București. Prioritare de asfaltat sunt toate străzile și nu doar unele anume… a spus Dulce. Pentru fluidizarea traficului se vor instala semafoare în cele peste 20 de intersecții promise în ultimii 8 ani. Se vor identifica locații unde se pot construi parcări, pentru că lipsa acestora este o mare problemă în municipiu.Urmează un an de muncă, după care cetățenii trebuie să uite de acel disconfort în care au trăit a explicat Marius Dulce. Problemele municipiului sunt foarte multe și va încerca să le rezolve. Va comunica cu cetățenii și-i va informa așa cum trebuie a spus el în finalul interviului.

Despre colaborarea cu echipa Vasile Iliuță nu mai trebuie spus nimic. Aceasta se poate descrie într-un singur cuvânt: dezvoltare. Începerea asfaltării drumului de acces în municipiu dinspre Piscicola va fi continuat cu asfaltarea întregii străzi Varianta Nord, realizarea de trotuare și iluminat. Vasile Iliuță are ambiții mari. Pe lângă realizarea unei parcări moderne supraetajate la Spitalul Județean și construirea unui corp de spital se intenționează realizarea a 2 benzi pe sensul de mers către Canton unde se vrea un sens giratoriu. La fel DN21 Călărași Drajna este o provocare de a fi realizat cu 2 benzi pe sensul de mers. Proiectul de realizare a falezei/ promenadei dar și portului turistic nu au fost uitate. Nici buna calitate a lucrărilor realizate la clădirea Prefecturii Călărași.

Notă: Marius Dulce a rugat să transmitem că nu poate fi găsit la birou, pentru că și l-a mutat în stradă. Îi roagă pe cetățeni să-i comunice orice problemă ce este în competența sa pentru a o rezolva.