Primarul Marius Dulce a răspuns privind interpelarea consilierului Dincă Dorinel/ PNL privind ecarisajul câinilor din municipiu. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Neluarea de măsuri de către administrația din București pentru capturarea câinilor din capitală, fapt ce a condus la decesul unei femei, l-a determinat pe consilierul PNL Călărași Dincă Viorel Dorinel să creadă că măsurile de ecarisaj din municipiul Călărași nu sunt eficiente. Primarul Marius Dulce a arătat că există un control eficient al câinilor fără stăpân, există omonitorizare a acestora și capturarea lor are loc periodic de căttre serviciul de ecarisaj din Serviciul Public pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân.
El a descris măsurile luate constant atât în zonele limitrofe, în parcuri din toate zonele pentru a se asigura siguranța cetățenilor. Campania de sterilizare funcționează permanent, se efectuează sterilizarea în adăpost iar numărul adopțiilor este undeva la 50%.

 VIDEO

Marius Dulce a indicat faptul că serviciul este la dispoziția cetățenilor cu intervenții medicale pentru diferite cazuri. Animalele sunt cipate și există o informare privind activitățile efectuate atât pentru animale cu stăpân sau fără stăpân dar și pentru rele tratamente aplicate animalelor și o bună colaborare cu cetățenii, anul trecut fiind capturate 846 animale.