Primarul Iulian Iacomi a dovedit încă o dată că-i pasă de oameni. Ministrul agriculturii îl va susține în demersul său pentru reorganizarea corectă a APIA Lehliu Gară VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Vizita ministrului agriculturii la Călărași astăzi 14 noiembrie și întâlnirea acestuia cu agricultorii respectiv cu primarii din județ a constituit și pentru primarul orașului Lehliu Gară oportunitatea de a  expune situația oamenilor de lângă el către ministrul agriculturii. El a indicat un foarte mare deficit de personal la Centrul APIA Lehliu Gară. Acesta la un volum de cca 19 000 cereri pentru o suprafață de 16 000 hectare are încadrat doar 4 salariați. El a făcut o comparație cu Centrele Budești și Ciocănești care au 5 – 6 salariați. Primarul a transmis mesajul celor de la APIA Lehliu Gară indicând că sunt oameni preocupați, care muncesc și sâmbăta și duminica. 
Primarul Iacomi a indicat nereguli, respectiv faptul că numărul de salariați ar putea fi redus de către directorul APIA precum și faptul că instituția are o proastă reputație privind instalarea de microfoane prin birouri. Ministrul a rămas surprins și a arătat că va rezolva situația pentru o bună colaborare a APIA cu Primăria și alte Instituții pentru eliminarea unor abuzuri.