Primăria Grădiștea finalizează alte proiecte. VIDEO…

You must need to login..!

Embed Code

Primarul Corbu Constantin și-a onorat promisiunile electorale și finalizează lucrări la Căminul Cultural, o clădire impresionantă ce va găzdui 380 de persoane, locația unde se vor desfășura concursuri naționale și internaționale cu evoluți ale ansamblurilor folclorice locale. După finalizarea finisajelor exterioare și interioare se va trece la dotarea cu mobilier. Se estimează ca locația să fie dată în funcțiune în circa o lună.

Tot astăzi, 16 septembrie, s-au început lucrările la noul sediu al primăriei Grădiștea prin trasarea lucrărilor de fundare necesare. În paralel se desfășoară lucrări pentru realizarea unei piste moderne de biciclete pe partea dreaptă a sensului de mers al DN 31 către Călărași, lucrare apreciată de către primar drept foarte utilă pentru deplasarea în localitate și reducerea numărului accidentelor. Lucrările de reabilitare a unor străzi din Grădiștea continuă prin acoperirea acestora cu spărturi bituminoase, lucrări care vor fi continuate cu asfaltarea în anii următori.

Primarul Corbu a finalizat în acest an reabilitarea și modernizarea mai multor instituții de învățământ școlar și repararea acoperișului la Liceul Tehnologic din localitate. Proiecte de viitor ale primăriei Grădiștea vizează extinderea lucrărilor de apă și canalizare, construcția unui obor modern, dar cele mai importante sunt lucrările de hidro-ameliorare prin care se dorește ca pe timpul secetei fermierii să poate beneficia de resurse de apă suficiente pentru culturile agricole.