Primăria mun. Călărași distruge arborii de pe strada Năvodari ca să realizeze … o canalizare

You must need to login..!

Embed Code

Primăria Călărași distruge spațiile verzi pentru a introduce o canalizare ce trebuia realizată pe șosea. CL8 a fost un proiect inutil, care nu a realizat reabilitarea rețelei de canalizare din cartierul Mircea Vodă. Ea se realizează acum pentru a crea alt disconfort și pe …alți bani

Începând de ieri 3 aprilie 2019 Primăria Călărași a continuat tăierile pomilor aflați în vegetație de pe strada Năvodari către strada Panduri. Plantați în urmă cu mai bine de 10 ani, aceștia nu prezentau pericol de cădere, nu erau putrezi și nu se impunea tăierea lor…spun locatarii revoltați. Taina mare este în jurul firmei care prestează acest serviciu contractat de Primăria Călărași pe bani publici. Contactat telefonic viceprimarul Dragoș Coman ne comunică că ar fi firma celebrului investitor Ionescu Auraș zis și Nană, respectiv Adia Trade.

 

Contactat, acesta comunică că nu este el ci Serviciul Spații Verzi din subordinea Primăriei. Nici doamna Brânză de la Serviciul Spații Verzi nu știe…Nu sunt salariații mei…spune ea surprinsă și condamnând tăierea pomilor. La fața locului ajunși găsim pe tăietori încărcând pomii tăiați în două furgonete. Aflăm că salariații lucrează la firma DalCons Construct SRL Călărași și că urmează ca pe zona verde să fie îngropată o canalizare pluvială. Filmările arată că șanțul nu se realizează pe zona verde ci pe…trotuar. Descoperim unelte ale dezvoltării durabile ale municipiului…drujba, picamerul și mașina de tăiat asfalt, roaba și lopata…Locatarii sunt indignați. Ei acuză Primăria pentru distrugerea orașului. Revolta lor nu se poate descrie. Garda de Mediu Călărași spune că responsabili de autorizarea tăierilor de pomi este Agenția de Mediu Călărași și ni se cere să-i contatăm. De la Agenția de Mediu ni se spune că nu s-au emis Acorduri pentru tăierea pomilor. Iată minunea care se realizează pentru dezvoltarea durabilă a municipiului nostru minunat. După demersurile jurnalistice efectuate de redacția noastră la fața locului, cei implicați au anunțat pe Primăria Călărași, care a emis un Comunicat uluitor, publicat pe o pagină facebook care nu se ște dacă le aparține… Iată despre minunea de pe strada Năvodari..