Primăria Călărași continuă monitorizarea video a municipiului. Sunt aplicate amenzi mari pentru abandonarea deșeurilor. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Despre gunoi, amenzi ale Poliției Locale

 

Primar, Marius Dulce: Deja Poliția Locală a dat amenzi de 150.000 de lei, în zona respectivă. (n.r. pe Bulevardul Republicii au fost găsite deșeuri reciclabile abandonate lângă pubelele de colectare a gunoiului menajer)  și nu ne oprim aici. Am găsit modalitatea să îi identificăm. Avem mașină neinscripționată de patrulare, iar după ce îi identificăm, amenda este destul de “mică”, adică de la 50.000 de lei în sus.  

Monitorizare video

Primar, Marius Dulce: Monitorizarea video continuă. Așa cum ați văzut și la mine în birou, monitorizăm, în permanență, pentru că este necesar. Din păcate, o parte din cetățeni nu au înțeles că toate aceste bunuri pe care le facem, sunt chiar pentru ei și trebuie să le păstreze. Aici mă refer, în mod special, la locurile de joacă. Nici bine nu am terminat un loc de joacă în zona Bărăganului, la blocurile cu 10 Nivele, că au și au început să îl vandalizeze, să îl murdărească, să îl vopsească. Dar și acolo monitorizăm, pentru că vrem să îi prindem și să îi amendăm destul de mult, căci altfel nu se mai poate. În loc să cumpărăm o bancă de 1.200 de lei, am ajuns să fim obligați, în foarte multe zone, să cumpărăm bănci antivandal, de compozit, pentru a rezista acestor „atacuri” ale unor cetățeni. Și spun asta, pentru că au încercat să le dea și foc, dar nu au reușit. Probabil, se vor potoli.