Primăria Budești continuă dezvoltarea localităților. Iată cu ce greutăți..VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Proiectele primăriei Budești  sunt greu de continuat, mai ales atât timp cât secretarul general împuternicit de prefect să preia perioada de interimat după suspendarea lui Nae Sinel din funcția de primar nu poate semna pentru plățile lucrărilor efectuate.

În Aprozi, Buciumeni și Gruiu se desfășoară lucrări. La Gruiu prin intervenția fostului primar Nae Sinel, constructorul a acceptat să continue pe cheltuiala sa lucrările de canalizare. Chiar și suspendat lui Nae Sinel îi pasă de proiectele sale, pentru că au fost gîndite din suflet pentru budeșteni. L-am surprins vreificând calitatea lucrărilor, vorbind cu constructorii dar și cetățenii. La Gruiu canalizarea s-a terminat. Acum se lucrează la aducerea la starea inițială a străzilor. La Buciumeni lucrările sunt în curs. S-a strâns noroiul de pe șosele și s-a așezat piatră cubică după realizarea unor porțiuni de canalizare. Drumul de legătură dintre localități a fi realizat cu ajutorul lui Vasile Iliuță și Consiliului Județean. Asta este prioritate spune Nae Sinel arătând starea jalnică a drumului de acces dintre localități. Și ridicarea gunoaielor a rezolvat-o prin colaborări personale și parteneriat cu agenți economici cărora le pasă de localitate. Ce poate fi mai greu decât să auzi că sunt bani pentru a fi cheltuiți dar că reprezentantul Prefecturii nu își asumă de a semna documentele de plată pentru executarea lucrărilor? 

Pentru început, satisfacția terminării unor lucrări de canalizare, extindere apă și pietruire o regăsim pe fața locuitorilor din Aprozi. Aici va începe asfaltarea. Nu sunt proiecte pe hârtie sau promisiuni electorale spune Nae Sinel ci fapte, lucruri adevărate care se înfăptuiesc. Asfaltarea și introducerea de gaze este aproape, adică anul viitor pot începe lucrările. Lui Nae Sinel, și consilierilor locali le pasă de soarta localității. Cel mai mult îi doare de lipsa canalizării din Budești din unele cartiere inundate mereu. Aici trebuie acționat imediat – spune Nae Sinel. Mai avem nevoie de un stadion modern, îmi propun să realizez un parc tematic pe amplasamentul stadionului degradat și un miniteren pentru practicarea gratuită a sporturilor de către cetățeni. Un teren sintetic, cu vestiare și iluminat, așa cum au alte localități. Mai vreau să construiesc o piață modernă să o acoper / reabilitez pe cea actuală. Vreau să aduc modernizarea și dezvoltarea localității. Mă bazez pe oameni în tot ceea ce fac, pe consultare cu ei…a încheiat acesta…