Primar Dobre Gheorghe/ Modelu: Asfaltăm 13 km. străzi, construim o bază sportivă, reabilităm școala 2 și grădința și realizăm cca. 8 km. rețea gaze. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Onorarea promisiunilor electorale făcute cetățenilor din com. Modelu și sat Tonea au devenit un lucru normal pentru primarul Dobre Gheorghe, un lucru marcat de multă muncă. 90 % din promisiunile făcute din 2004 încoace s-au realizat. Proiectele sunt 11,3 km + 2, 1 km. asfalt, borduri, intrări în curți. Nu am făcut șanțuri ci am prevăzut ca străzile să aibă spații verzi pe ambele părți. Este un obiectiv al meu înfrumusețarea zonelor verzi. Vrem să extindem canalizarea pentru a folosi stația de epurare existentă. Vom executa 3,8 km rețea gaze naturale în Modelu  / Distrigaz realizează și finanțează lucrarea. Alți 4 km. se vor executa de către o firmă din Ploiești  în Tonea. Ajungem la cca. 30 km. rețea gaze realizate.

Primar, Dobre Gheorghe: Proiectul de la Școala nr 2 va fi impresionant. Sală de sport, de festivități. Este reabilitată complet, de la tâmplărie, cu dotare mobilier. Realizăm un teren de sport cu gazon artificial și natural pentru comună, cu 750 locuri în tribune acoperite iar la oficial 150 locuri. Dotare cu vestiare și  spații tehnice. Realizăm o bază sportivă pentru orice vreme/ anotimp. Echipa Înainte Modelu este echipa mea de suflet. Am investit în ea. Suntem fruntași în liga 3 din 2014. Investim în tineri în educație sănătoasă prin sport. Școala are un rol în formarea tinerilor. Avem 60 copii care fac sport și sunt legitimați. Atragem alții. Vom finaliza sala sport de la Școala nr. 2

Tinerii noștri se întorc din competiții de dansuri  cu rezultate fruntașe.Am fost mândri de ei cum ne-au reprezentat la București, Craiova, Turcia. Vrem să-i motivăm să practice dansurile noastre, tradiția cât timp urmează școala în comuna noastră. Dorim o educație normală, sănătoasă. 

Comuna se prezintă curat, salubrizată, investim în aceasta chair dacă oamenii cresc păsări sau animale. Vom realiza o platformă de grajd betonată. La grădinița cu program prelungit vrem reabilitarea, pentru că a apărut mucegai. Vrem extindere cu bucătărie, sală de mese, etaj pentru minim 120 copii…a arătat pentru Televiziunea Călărași primarul com. Modelu, Dobre Gheorghe.