Președintele Vasile Iliuță își onorează pas cu pas promisiunile electorale. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Vasile Iliuță: Importante pentru noi nu sunt funcțiile ci oamenii. Avem obligații de a-i ajuta pe oameni să trăiască decent și de a înfrunta sărăcia!
Președintele Vasile Iliuță a expus presei la sediul PSD stadiul proiectelor de infrastructură/  de modernizare finalizate ori aflate în derulare de către Consiliul Județean. Prin PNRR are depus un proiect de renovare la aripa/ corp F, G, H a Spitalului jud. Călărași dar și la Muzeul de istorie Călărași. Pe 5 decembrie inaugurăm Centrul Sera unde vor fi relocați copii de la alte centre. Am efectuat verificări pentru recepția a 62 km șosea între Curcani, Luica, Nana, Sărulești către jud. Ialomița. CJ mai are DJ 311 de executat și un important proiect DJ 211d Stefan Vodă – Cuza Vodă. Pe DJ 402 și 302 am montat stații de autobuze inteligente. Am actualizat proiect parcare pentru Ambulatoriu SJU pe care îl depunem pentru finanțare.

 VIDEO

Pe plan politic alegem liga aleșilor locali, fiind depusă candidatura primarului Manea Sandu. Ne mărim echipa cu oameni de valoare ce au demonstrat aceasta și în cadrul PNL. Un astfel de om este fostul secretar al PNL, doamna Vera. A fost ratată cu indiferență de echipa ei dar noi o apreciem vizavi de corectitudinea și pregătirea sa – fiind încadrată la Drumuri Județene. Sunt și alte nume pentru care Ciprian Pandea a încercat fără să reușească să le readucă în PNL. Sunt nume de primari care vor veni la PSD și cu care vom câștiga alegerile ce vor urma…a arătat Iliuță. S-au indicat alte valori ale PSD respectiv Grama Eduard și Bogdan Mihai sau Marinela Voivozeanu care vor fi propuneri ca viitori parlamentari.
Privind siguranța și încrederea cetățenilor în ofițeri de poliție evaluați cu nota de 3,50 și 4 la un examen de promovare este de competența prefectului de a lua măsuri și de a da o declarație publică. Implicarea CJ în diminuarea drumurilor de pâmânt. În 2016 aveam 200 km. drumuri asfaltate. Azi avem 550 km drumuri asfaltate. Mai avem un deficit de 200 km. de pământ pe care le vom asfalta prin Axa 6 pentru a accesa 600 mil euro pe Ulmeni, Gurbănesti Valea Argovei Lehliu și alte drumuri.