Petre Țone / A.U.R. își anunță revenirea la Primăria Oltenița după alegerile ce urmează. Iată de ce…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Președintele A.U. R. Călărași Florea Daniel și vicepreședintele Dumitru Marian au prezentat astăzi oferta de nerefuzat de foarte mulți oltenițeni pentru a le fi din nou primar: Petre Țone. Acesta s-a prezentat drept un om responsabil și sincer cu presa. A evitat a prezenta speculațiile și s-a referit la adevăr. Dorința de a candida din nou după cele două mandate s-a descris prin proiecte a căror finanțare a fost asigurată și care au fost abandonate de actualul primar. Este animat să continue ce a început un exemplu fiind Ambulatoriul. Nu a putut fi denunțat penal pentru ceva anume și a declarat că va continua pe aceeași linie ce a adus succesul unei administrații și bunăstare în Oltenița. Exemple sunt doar câteva…Casa de Cultură, parcul, Clubul Navol, Baza sportivă, asfaltarea.

S-a arătat nemulțumit de felul în care arată orașul după lucrările de canalizare ce nu își aveau rostul. Și-ar relua activitatea prin remedierea a 5 străzi unde canalizarea a adus disconfort total. Acolo se impune asfaltarea urgentă. La spital sunt probleme mult mai mari. Existat 38 medici și acum au rămas 25…Se va relua investiția pentru a se crea locuri de muncă. Totul se face pentru oameni, cu responsabilitate. A descris lipsa de eficiență din activitatea consilierilor locali care au făcut blat pentru proiectele unui primar. 

 VIDEO

Vreau să câștig și cred că voi câștiga. Sunt oprit pe stradă și mi se cere să candidez. Nu pot să înșel încrederea oamenilor… a arătat Petre Țone…