Paul Martac/ PSD Modelu: Avem nevoie de alt primar. Unul adevărat…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Paul Martac: Lucrurile bune se fac în liniște. M-a impresionat suferința. Am cunoscut și vreau să ajut în liniște pe oamenii săraci, nevoiași, amărâți din comuna noastră. Apropierea de oamenii simpli, de oamenii care au probleme și necesită ajutorul nostru m-a determinat să mă înscriu în PSD. Martac a descris sărăcia din satul Tonea și obligația de a fi de folos celor în suferință. Oamenii din Modelu își vând casele. Nu mai pot locui acolo pe str Moviliței pentru că sunt poluați de către Prefab. Primarul Dobre spune că această stradă nu aparține de primăria lui. În mod inexplicabil însă oamenilor de pe această stradă, de pe str. Viitor le cere votul…

Nimic nu s-a schimbat în comuna noastră spun locuitorii de pe aceste străzi. Apa de la robinet nici presiune nu are, nici bună de băut nu este, nici de spălat nu o putem folosi. Doar o plătim…Pe plajă este mizerie, gunoaie. Nu se poate compara cum arăta cu plaja de acum 20 ani. Vrem plaja înapoi. Nu avem unde să ne creștem copiii unde să se joace…De 16 ani primarul nu și-a făcut treaba.

Majoritatea oamenilor ce apelează la primărie sunt constrânși, spune un cetățean. Trebuie o schimbare…Toată lumea este revoltată într-un fel sau altul. Schimbarea trebuie adusă de un tânăr ce cunoaște ce trebuie schimbat, mediul de viață. Avem nevoie de un om aproape de tineri…Trebuie mult de muncă…Trebuie numai un mandat pentru a repara ce lasă Dobre. Sunt lucrări unde banul public nu se plătește corect. Lucrările de mântuială. Nu știm ce plătim, nu suntem consultați pentru nimic…I-aș transmite lui Dobre i-aș spune să se retragă liniștit...a spus un cetățean revoltat.

strada Movilița, o stradă despre care primarul Dobre le spune locatarilor că nu aparține de Modelu…

Drumul către periferia com. Modelu se scufundă în gunoaie