Paul Martac/ PSD denunță neregulile din com. Modelu. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Paul Martac s-a reîntors în comuna Modelu, acolo unde s-a născut, acolo unde a plantat pomi, acolo unde are morții și familia. M-am întors pentru că aici este locul meu…Ca orice om întors din diaspora m-au năpădit lacrimile. Am descoperit aceleași străzi gri. Nimic schimbat după 15 ani…Spațiul public suferă o degradare totală. În 1980 comuna Modelu arăta altfel…Arăta mult mai bine. Nimic nu s-a făcut pentru ca oamenii să beneficieze de serviciile de bază. Apa nu este curentă și potabilă. Curățenia lasă de dorit. Vorbim despre o integrare în U.E. Nimic nu se vede pentru noi, tânăra generație. Nu vrem să mai suferim. Nu vrem să mai vedem salariați ai primăriei cu carnet de partid. Avem o generație de consilieri atât de învechită încât ne țin de 20 ani în subdezvoltare…a arătat Paul Martac – candidat al PSD Modelu la funcția de primar al localității.

Paul Martac a răspuns solicitărilor tinerilor și a prezentat plaja degradată, plină de gunoaie, moloz, mortăciuni, deșeuri, o plajă de unde administrația profită doar pentru a excava nisip. Paul  Martac a denunțat lucrările de mântuială efectuate la canalizarea din localitate. Din cauza că nu s-a dat pantă de scurgere și lucrările nu au fost inspectate, instalația a trebuit să fie excavată. Banii din fondul de garanție nu au ajuns pentru remediere așa că lucrările se fac pe banii cetățenilor din taxe și impozite…Cetățenii au arătat că nici acum a doua oară nu se efectuează lucrări de calitate, piesele de acces fiind mult ridicate deasupra trotuarului. Imaginile arată lucrări de canalizare neterminate. Zonele verzi au fost distruse, arborii scoși. Pământul rezultat de la canalizare nu a fost compactat și comuna are un aspect dezolant cu mormane de pământ ce așteaptă un primar gospodar pentru a reda zonele verzi și trotuare cetățenilor.

Cetățenii de pe strada Movilița și Viitor din apropierea Prefab au arătat că nu mai suportă poluarea de la acest combinat. Ei au arătat disconfortul produs, casele crăpate de trepidații, bolile contactate din cauza emisiilor. Tabla de pe casă este distrusă, aerul este nerespirabil. Petițiile nu au fost rezolvate, iar oamenii nu au primit răspuns. Culturile nu pot rezista poluării. Strugurii nu se pot consuma, castraveții, roșiile sau ceapa nu cresc. Praful de pe străzi i-a disperat pe oameni. Apa și noroaiele intră direct în curți sau case. Primarul actual vine doar să ceară voturi…Administrația Dobre a eșuat. Este timpul să facem ordine în politica locală. Administrația condusă de Paul Martac va reînnoi totul în comuna Modelu – a declarat candidatul Paul Martac la funcția de primar al localității.