OFSD Călărași/ Ziua de luptă împotriva cancerului: Iubiți viața! VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

OFSD Călărași a adus lacrimi de bucurie pe fața doamnei Betty, de Ziua Mondială pentru lupta împotriva cancerului. Iubiți viața! a fost mesajul femeilor din OFSD Călărași, impresionate de lupta grea pe care ziarista călărășeană a dus-o împotriva cancerului – pe care l-a învins. Emoționată de întâlnirea cu doamnele social democrate Betty le-a mulțumit și le-a spus povestea ei, o poveste pe care nu o dorește nimănui.
Marinela Voivozeanu a transmis tuturor românilor să meargă la medicul de familie și la spital pentru a-și face un examen tomografic, la mamograf sau alte analize. A asigurat despre eforturile echipei Vasile Iliuță privind dotarea cu echipament medical șipersonal calificat pentru lupta împotriva acestei boli…

 VIDEO

PSD sușține programul de prevenție susținută și consecventă: 4 din 10 cazuri de cancer pot fi prevenite prin combaterea fumatului, reducerea consumului de alcool, reducerea poluării mediului, reducerea expunerii la substanțe carcinogenetice și la radiații și îmbunătățirea cunoștințelor și a educației în domeniul sănătății pentru a promova un stil de viață mai sănătos. Îmbunătățirea depistării precoce a cancerului: diagnosticarea bolii în stadii incipiente prin screening și depistarea precoce poate salva vieți.

 VIDEO

Doamnele și domnișoarele din OFSD Călărași au discutat astăzi cu oamenii despre accesul egal la diagnostic și tratament: îmbunătățirea accesului la servicii de diagnostic și tratament de egală calitate și siguranță pentru toți cetățenii. Un alt subiect de discuție a fost și îmbunătățirea calității vieții bolnavilor de cancer și a supraviețuitorilor: acces egal la îngrijiri post-tratament adecvate, la protecție socială și la servicii financiare, inclusiv la asigurări.

 VIDEO