O Românie Dezvoltată, Stabilă și PROsperă este doar o Românie Europeană! Votează PRO România.VIDEO

Fii alături de cea mai performantă echipă politică; o echipă care a demonstrat că poate reprezenta cu mândrie și eficiență România în Europa și în lume. Fii alături de PRO România pentru a avea din nou o bună guvernare în folosul cetățenilor și nu pentru interesul personal al unor politicieni!
Obiectivele PRO România:
PRO România crede că locul nostru este și trebuie să rămână în Europa; că este nevoie să fim mai activi, mai implicați, mai puternici și mai respectați în familia europeană.
PRO România este singurul partid care are o echipă de PROfesioniști, care a guvernat și poate guverna foarte bine această țară. Considerăm că buna guvernare este singura soluție pentru o Românie PROsperă, cu o clasă de mijloc puternică și cu solidaritate socială.
PRO România consideră că rezolvarea decalajelor economice și sociale se poate realiza printr-o abordare PROgresistă și social-liberală care să aducă beneficii pentru toți românii.
PRO România militează pentru o țară puternică și dezvoltată, care oferă românilor din interiorul și din afara granițelor oportunități de viață prin locuri de muncă bine plătite, siguranța pensiilor, servicii de educație moderne și egale, infrastructură și un mediu sănătos.
PRO România va lupta pentru o justiție corectă și independentă, pusă în slujba cetățenilor și nu a celor puternici, o justiție fără greșeli și abuzuri, cu magistrați care se supun domniei legii și sunt responsabili pentru deciziile lor, îndeplinind principalul obiectiv de a-i face pe toți românii egali în fața legii.
PRO România este capabilă să readucă țara noastră pe drumul dezvoltării și stabilității economico-sociale, în rândul familiei europene căreia îi aparținem de drept.
Avem o echipă de PROfesioniști, avem PROiecte concrete și avem viziunea PROdezvoltare de care România și Europa au nevoie azi.

 

  • Material realizat la comanda PRO România
  • de Pîrloagă Marian Dorin I.I.
  • C.M.F. 41190009