Noul manager al Spitalului Județean Călărași, dr. ec. Daniela Mihai se prezintă…

You must need to login..!

Embed Code

Noul manager interimar al Spitalului județean Călărași este doamnna Daniela Mihai. Expertiza sa este cunoscută călărășenilor. Aceasta s-a născut în Călărași, a studiat în Călărași, unde s-a pregătit în permanență pentru a obține rezultate. Mandatul în fruntea instituției a început pe 13 mai 2019 și se încheie după 6 luni. VIDEO

Daniela MihaiÎnvățarea a fost o formă continuă a pregătirii sale, și s-a finalizat cu absolvirea studiilor doctorale și obținerea titlului de doctor în economie. Daniela Mihai: Funcția de manager al unui spital presupune o coordonare a tot ceea ce înseamnă resurse și cheltuieli…Am lucrat în sistemul bancar 17 ani, atât la CEC cât și la BCR. Am lucrat în diferite proiecte timp de 4 ani, iar împreună cu colegii mei din CJ timp de 1 an, perioadă în care spitalul era subordonat CJ Călărași am lucrat ca director adjunct în cadrul Direcției de dezvoltare și relații externe. Această oportunitate ce a venit ca urmare a încetare a contractului domnului Valentin Emanoil, a venit rapid. Politica noastră este aceea de asigurare a unor servicii de calitate orientate către pacient. Totul  un impact deosebit asupra asupra cetățenilor, asupra noastră care vrând, nevrând ajungem să cunoaștem serviciile oferite la acest spital…Fiecare ne dorim ca să fie cât mai bine, să fim cât mai de calitate deserviți de personalul medical.

Știm cu toții că nici o funcție nu este ușoară. Am lucrat cu oamenii în permanență, cu resurse umane și financiare. Am acceptat acest post pentru mine, ca om pentru a ne strădui cu echipa medicală, administrativă pentru a oferi cetășenilor cât mai bune și de calitate servicii medicale. Chiar și la bancă se merge de orientare către client. La Spital ne orientăm către pacient. Urmărim o colaborare și bună comunicare cu acesta. Am lucrat 1 an cu această echipă prin multe proiecte tehnice, de dezvoltare care impliocă acest spital, aflate în diferite etape… Sunt convinsă că pe perioada interimatului vom obține rezultate bune și foarte bune și vom depăși perioadele de criză care pot apare. Nimic este simplu. Vom depăți problemele ce vor apare cu fruntea sus, fără ca pacienții să simtă acest lucru. 

Precupările actuale sunt definite către continua schimbare pentru a face lucruri bune. Când pleci de acasă ai o preocupare mentală pentru ce ai de făcut în ziua respectivă…Ca și în alte organizații, lucrurile se schimbă atunci când ajungi la locul de muncă și te confrunți cu probleme, la care trebuie să găsești soluții cu echipa ta. Preocuparea mea  este gestionarea cât mai corectă a banului public, colaborarea cât mai bună cu toate organismele cu care interacționăm. Noi, CJ și SJU trebuie să aducem pentru populație servicii cât mai deosebite, așa cum sunt așteptările și să găsim soluții viabile pentru problemele ce apar.

 Călărășenii trebuie să fie convinși că avem cadre medicale deosebite la Călărași, că merg la un spital unde din analizele noastre suntem feriți de probleme speciale sau mari,  că noi lucrăm astfel încât să preîntâmpinăm probleme majore, și că acolo unde au considerat dânșii că au întâmpinat un inconvenient legat de comportament sau chiar aspectul fizic al spitalului pe linie de infrastructură – vom face tot posibilul, și aștept cu sugestii de îmbunătățire, pentru ca pacienții să plece acasă cu o stare cât mai bună atât fizică cât și psihică. Le mulțumesc tuturor, și cred că împreună, noi, călărășenii putem obține rezultate cât mai bune, putem să fim mai bucuroși și mai sănătoși – a încheiat noul manager interimar al Spitalului Județean Călărași, doamna doctor în economie Daniela Mihai.

După interviul acordat, doamna manager s-a deplasat la secții din spital, unde a afectuat un control inopinat zilnic. Acesta se efectuează zilnic acolo unde sunt semnalate probleme, și aflăm că imediat discută cu toți cei implicați pentru remedirea disfuncționalităților ce apar. Doamna Daniela Mihai s-a deplasat cu noi la UPU unde a discutat cu personalul medical despre cum pot fi asigurate mai eficient perioadele când apar aglomerări. Pe larg, în materialul video prezentat mai sus. 

Vasile IliuțăNumirea doamnei Daniela Mihai, o profesionistă în managementul administrației publice, în funcția de manager interimar reprezintă o garanție suplimentară că vom continua proiectele începute la Spitalul Județean, iar oamenii din Călărași vor beneficia, ca și până acum, de cea mai bună îngrijire medicală. Avem deja aprobat proiectul pentru construirea noii aripi a Spitalului Județean, urmând ca în scurt timp să definitivăm și alte două obiective importante pe care Consiliul Județean și le-a asumat: dotarea cu aparatură nouă, de ultimă generație, a întregului spital și anveloparea clădirii. Trebuie să funcționăm în echipă și cu încredere unii în ceilalți, a declarat președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță.

Totodată, președintele Consiliului Județean Călărași a ținut să-i mulțumească fostului manager al Spitalului Județean, Valentin Emanoil, pentru munca depusă în cadrul instituției. „Spitalul s-a transformat într-un reper pentru oamenii din județ. A fost inaugurat un bloc operator nou, au fost atrași medici tineri și competenți, iar maternitatea a fost clasificată superior și are adresabilitate din ce în ce mai mare”, a mai spus Vasile Iliuță.

Fondurile alocate Spitalului Județean de către Consiliul Județean Călărași se ridică anul acesta la 3 milioane de lei (suplimente financiare, investiții și utilități).