Noul director al Societății comerciale Drumuri și Poduri Călărași, doamna Drăgan Mirela ne prezintă lucrările societății. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Drăgan Mirela, director S.C. Drumuri și poduri Călărași: Preocupările Direcției Drumuri și Poduri Călărași sunt lucrările de întreținere a drumurilor, reparații prin plombări, covoare asfaltice și lucrări de reparații curente de cca 11 mil. lei cu tva inclus. La sfârșitul lunii martie s-au efectuat reparații prin plombare a drumurilor județene 308a, 304, 403, 310, 306, 307a. S-au efectuat reprofilări de drumuri pietruite pe drumurile 313a. În prezent avem în lucru pentru luna aprilie DJ 311.

În această primăvară se lucrează pe drumurile județene:

➡️DJ 309 – Frăsinet – Dănești
➡️DJ 402 – Fundulea – Solacolu
➡️ĎJ 305 – Nicolae Bălcescu – Coțofanca
➡️DJ 308 A – Borcea – Unitatea Militară
➡️DJ 311 Arțari – Ștefănești

DJ 308 A este finalizat urmează să fie făcută recepția. Vom stabili la sfârșitul lunii aprilie prioritățile de urmat împreună cu reprezentanții biroului tehnic și ai Consiliului Județean. Chiar dacă nu am expertiza tehnică necesară, consider că sunt drumuri de importanță și pentru cetățeni și pentru zona privată deoarece accesul în unele localități se face mult mai ușor, și aceasta conduce la creșterea confortului pentru cetățeni și mediul de afaceri. Acționăm cu utilaje specifice și personal suficient pregătit, un efectiv total de 82 salariați. Am lucrat și pe perioada pandemiei, fără să trimitem oamenii în șomaj tehnic. Am încercat să respectăm măsurile de protecție impuse de autorități și de guvern și am lucrat astfel încât să ne atingem obiectivele.

Vom finaliza cu bine. Bugetul alocat de CJ este folositor, dar nu ar strica o rectificare a acestuia. Este nevoie de bani pentru reparațiile drumurilor de amenajarea lor. Acum lucrăm și pentru amenajarea terenului achiziționat pe strada Varianta Nord unde vom muta stația de asfalt, de fapt vom instala o altă stație de asfalt, economică și cu o producție mult mai mare. Vom transfera toată activitatea într-un singur loc, pentru a eficientiza colaborarea între compartimente, s-ar diminua costurile cu chiriile. Drumurile din mun. Călărași sunt bune, dar sunt multe care trebuiesc reparate…Asocierea noastră a CJ prin CJ cu municipiul Călărași pentru remedierea drumurilor din municipiu nu se poate face într-un termen, într-un timp optimist. Drumurile din oraș nu sunt tocmai bune…Cu un buget generos și stabilit clar am putea colabora.

Avem această deschidere de a colabora cu toate instituțiile din județ. Este un beneficiu pentru toți, pentru cetățeni și instituții.Drumul de acces în municipiu dinspre Piscicola este locația unde trebuie intervenit. Le transmit salariaților că sper să lucrăm în această formulă fără ca pandemia să ne afecteze activitatea. Călărășenilor le transmit că pot avea drumuri mai bune și un confort ridicat pentru că orice cetățean merită să beneficieze de aceasta – a încheiat Drăgan Mirela, director S.C. Drumuri și poduri Călărași.