Noul antrenor al AFC Dunărea Călărași, Cristian Pustai: Obiectivul/ promovarea poate fi atins pentru că am găsit aici oameni entuziaşti!

You must need to login..!

Embed Code

Astăzi 1 iulie 2019 în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean a avut loc o conferinţă de presă, la care a participat președintele  Vasile Iliuţă şi directorul Direcției Tehnice – Eduard Grama, locație unde au fost prezentaţi noul antrenor al Dunării, Cristian Pustai precum şi  preşedintele executiv, Eugen Pîrvulescu.

Pustai a semnat un contract pe 2 ani cu gruparea AFC Dunărea 2005 Călărași. Acesta a declarat că obiectivul privind promovarea echipei este unul realizabil înciuda faptului că în viitorul sezon al ligii a 2-a există cel puţin 8-9 echipe care şi-au manifestat intenţia de a se bate pentru primele două poziţii care asigură preezenţa în liga 1.

Cristian Pustai: Mă bucur că am reuşit după o pauză de 1 an luată în cadrul cluzbului Gaz Metan pentru că am ocupat altă funcţie, cea de director tehnic, să revin pe marginea terenului. Cred că n-are rost să vorbim de trecut, de palmares, trebuie să ne ancorăm în prezent, în viitor. E un început, probabil greu. În noul sezon, liga a 2-a s-ar părea că e mai interesantă decât liga 1 pentru că sunt cel puţin 9 echipe care şi-au anunţat dorinţa de a promova. Sper să realizăm acest proiect, unul care se întinde pe 2 ani. Sunt cel mai longeviv antrenor ca şi prezenţă la un club, la Gaz am stat 7 ani consecutivi pe banca tehnică. Dorinţa de continuitate e una dintre cerinţele mele. E foarte greu să faci imediat o echipă. Dar, acest obiectiv poate fi atins pentru că am găsit oameni entuziaşti, oameni care doresc să ne înhămăm repede la muncă şi să pornim pe un drum care nu va fi uşor. Important e că ne dorim acest lucru cu toţii.