Noii parlamentari ai PSD Călărași și-au ridicat certificatele constatatoare calității de parlamentar. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Nicușor Cionoiu, Dumitru Coarnă și Constantin Bîrcă câștigătorii alegerilor parlamentare din jud. Călărași din partea PSD și-au primit certificatele constatatoare de parlamentari aleși.

Dumitru Coarnă a mulțumit președintelui Iliuță care a crezut în el și i-a oferit șansa de a candida. A vorbit despre refacerea încrederii cetățenilor în PSD prin muncă prin contact direct cu cetățenii. A mulțumit călărășenilor și le-a promis că împreună cu aceștia vor identifica problemele dar și soluțiile prin grupurile de dialog social.A urat un an mai bun, sănătate și noroc pentru că 2021 va fi un an extrem de complicat.

Constantin Bîrcă a descris faptul că în cadrul întâlnirii de la Prefectură cu ocazia ridicării certificatelor constatatoare au discutat cu colegii parlamentari din PNL, unul din subiecte fiind acela că nu numai fermierii trebuie să beneficieze de avantajele proiectelor ci și cetățenii care vor să implementeze proiecte în agricultură. El a arătat că legislația trebuie simplificată astfel accesul la fondurile europene să fie cât mai facil. A declarat că va face tot ceea ce îi stă în putință pentru a reprezenta cu cinste și onoare pe călărășeni.

Nicușor Cionoiu și-a arătat bucuria de a face parte din echipa câștigătoare a PSD, o echipă care la Călărași și-a făcut pe deplin treaba. El pleacă în Parlament cu gândul și speranța că tot aceeași echipă a PSD Călărași îl va ajuta să îndeplinească lucrurile propuse. El a descris solidaritatea echipei orientată pentru a face numai lucruri bune legate de realizări pentru mun. Călărași și județ. Spiritul de echipă i-a făcut pe noii parlamentari să iubească PSD. Locul 4 pe țară obținut a demonstrat că echipa a selectat corect oamenii aduși lângă președintele Iliuță. Cionoiu a încheiat cu un mesaj optimist cu speranța că în viitor lucrurile se vor aranja spre binele cetățenilor.