Nicolae Râșnoveanu: Pentru mine comuna Roseți înseamnă totul…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

De asemenea, primarul comunei Roseți spune ca nu face discriminare în baza orientării politice, evidențiind crezul ca indiferent de partid, omul politic trebuie să fie în slujba cetățeanului, acesta fiind motivul numeroaselor realizări din comuna Roseți. Nicolae Râșnoveanu: Peste tot în județ suntem apreciați pentru tot ceea ce am făcut. Cetățenii știu ce este mai bine pentru comuna lor. Ei își cunosc primarul ca pe un om care știe ce lucruri bune mai are de făcut și pe viitor….

În ceea ce privește terminarea școlilor, primarul spune că munca depusă a fost intensificată acum cu scopul finalizării proiectelor până la începutul anului școlar. Primarul Râjnoveanu descrie condițiile bune în care s-a realizat și definitivat modernizarea a 9 km de străzi, în paralel cu pregătirea pentru începerea pe data de 13 august a lucrărilor de modernizare la rețeaua de apă, cât și extinderea canalizării.

Nicolae Râșnoveanu: Toate funcționează cum trebuie, iar acolo unde mai sunt mici defecțiuni, vom rezolva. În spatele muncii mele se află echipa PSD, se află consilierii dar mai ales cetâțenii cu care mă consult  privind lucrurile bune care trebuiesc realizate în continuare. Consider că m-am achitat cu cinste de ceea ce am promis la începutul mandatului meu, așa va fi si în viitor.