Neu Bașfalion & A.C.S. Fortus Călărași și rezultatele la Campionatele Nationale de Culturism si Fitness. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Bună ziua,

Am plăcerea de a vă transmite un material cuprinzător despre participarea și rezultatele clubului Fortus la Campionatul Național de Culturism și Fitness, desfășurat la Cluj-Napoca în perioada 15-19 mai 2024. În acest document veți găsi detalii despre evoluția sportivilor noștri și performanțele obținute de echipa noastră.

Cu stimă și respect, Nelu Basfalion Președinte ACS Fortus

 VIDEO

In perioda 15-19 Mai 2024 s-a desfasurat in Municipiul CLUJ-NAPOCA Campionatele Nationale de Culturism si Fitness.

Felicitări Federației Române de Culturism și Fitness pentru organizarea acestui eveniment excepțional gazduit de Sala Polivalenta BT Arena din Cluj-Napoca si tuturor participanților prezenti la această competiție, unde am avut ocazia să vedem cei mai buni sportivi din țară .

Suntem mândri de performanțele sportivilor noștri și de modul în care A.C.S. Fortus Călărași s-a remarcat la acest eveniment. Echipa noastră a avut urmatoarea evolutie : Elena-Paula Tufan locul 3 medale de bronz la categoria 163cm Wellnes senioare fiind inca la varsta junioratului si locul 5 la categoria Open Wellnes junioare, Madalin-Adrian Voicu locul 6 la categoria Culturism 70 kg juniori mari(21-23 ani) si locul 6 la categoria Games Culturism classic, Sebastian-George Iorga locul 6 la categoria culturism +70 kg juniori mici. Din delegatia clubului A.C.S. Fortus a facut parte presedintele clubului Nelu Basfalion care a fost si arbitru in backstage si Georgian Petcu reprezentantul clubului. Multumim bunului nostru prieten Calin Brehaita care ne-a ajutat in pregatirea sportivei Elena-Paula Tufan. Sportivii nostri au demonstrat din nou că prin muncă, perseverenta și dedicare, pot obtine performante remarcabile.

Asteptam cu nerabdare Cupa Romaniei urmatorul eveniment important din lumea culturismului care se va desfasura in luna septembrie la Sibiu.