Mun. Călărași are buget. Consilierii locali din opoziție au venit degeaba / amendamentele lor au fost respinse. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Dezvoltarea mun. Călărași va continua așa cum a dorit Marius Dulce & echipa PSD

Ședința de Consiliu local al mun. Călărași a avut ca obiect bugetul local pe anul în curs. Consilierii locali Viorel Ivanciu/ PNL, Mariana Luca/ PNL, Niță & Călin Cătălin/ PNL, Costin Mirescu / USR, Chiriță Alexandru/ PRO România au formulat mai multe amendamente pentru o serie de lucrări, reparații, etc. Acestea au fost respinse de către marea majoritate PSD + PMP. Consilierii locali din opoziție au constatat că sunt doar 6 șin cei 10 care le-au respins proiectele.Votul online nu a mai contat.

 VIDEO

Dezbatereile aprinse au demonstrat că proiectele lui Marius Dulce au trecut așa cum a dorit acesta. Asta a înfuriat mult pe consilierul local Chiriță Alexandru care a părăsit sala arătând că opoziția nu contează. Viorel Ivanciu, lider de grup al PNL și-a retras în aceleași condiții amendamentele pentru că urmau să fie respinse. Consilierii din opoziție au arătat necesitatea amendamentelor propuse dar primarul Marius Dulce a indicat prioritățile sale, și faptul că domnii consilieri pot solicita sume de bani la rectificarea ce va urma.

 
 VIDEO

Privind proiectul de reparații/ construire a unor spații / sala de sport la scoala Constantin Brâncoveanu, Dulce a indicat suma mare și faptul că a identificat cu Ciprian Pandea oportunitatea de a accesa fonduri naționale pentru astfel de proiecte. Mai mult Dulce a răspuns interpelărilor indicând că bugetul este redus și sunt multe solicitări.