Modelu. Primarul Dobre Gheorghe își descrie satisfacția lucrului bine făcut pentru modeleni. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Pe lista primarilor performanți din administrația liberală, pe lista gospodarilor din județul Călărași se află și primarul com. Modelu, dl. Dobre Gheorghe. După un periplu prin comunele Borcea, Jegălia, Unirea, Dichiseni aflăm că primarul Dobre a avansat cu licitațiile la lucrări importante pentru comunitatea din Modelu. S-a dat drumul la lucrările de asfaltare a 2,1 km. Se lucrează și la proiectul pentru asfaltarea a 11,3 km. la proiectarea pe care sperăm să o finalizăm în 2 – 3 săptămâni. Lucrările la canalizare s-au finalizat. Rețeaua de gaze s-a extins cu cca. 8 km. în partea de nord Cartierul Nou și sat Tonea. Avem cca. 1200 locuințe racordate deși preșul de racordare este mare. Oamenii așteaptă o viață mai bună – arată primarul Dobre. 
Am continuat investițiile în educație cu bani din bugetul local și am făcut plățile către executanți. Începem lucrările la Școala nr. 2 la sala de sport și anexe. Copiii vor învăța la anul în școală nouă. Avem o bază sportivă și un proiect pentru alta depus la CNI unde așteaptă finanțarea de peste 1 an. Finanțarea vine greu dar satisfacțiile sub forma de diplome, medalii vine mereu. Echipa de fotbal este în liga a treia. Avem 80 copii care au câștigat campionatul județean și sunt pe primele 3 locuri. Sunt mulțumit de ei de investiția pe care aceștia o justifică pe deplin. 
Lucrurile bune merg înainte. Doresc sănătate la modeleni și să petreacă sărbătorile ce vin în bucurie și liniște – a încheiat Dobre Gheorghe, primarul com. Modelu.