Mihai Bogdan: Munca în echipa Vasile Iliuță nu este ușoară, este una grea marcată de responsabilități. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Mihai Bogdan a prezentat investițiile din SJU Călărași pornind de la dorința colegilor din echipa Iliuță de a lăsa ceva în urma lor. Cele 3 proiecte în derulare sunt enveloparea spitalului care este monitorizată periodic. Este un proiect de suflet de a se schimba fața SJU. La etajul 4 se va realiza o secție de terapie intensivă pentru situații de criză. Realizarea parcării în fața Ambulatoriu va începe în luna decembrie – ianuarie. Un proiect de viitor este și demolarea acoperișurilor secțiilor Boli contagioase, Medicină legală și construirea altora, anveloparea lor. Realizarea altei Centrale termice. 

Funcționalitatea SJU este importantă, ne preocupă nu numai clădirile duse către oameni ci calitatea actului medical. O caravană se va deplasa în toate localitățile acolo unde nu există posibilitatea de a merge la medic și a se face analize minime. Vom veni în sprijinul oamenilor. Lucrăm la un container specializat iar în luna noiembrie îl vom vedea în județ.

Munca în echipa Vasile Iliuță nu este ușoară este una grea marcată de responsabilități. Bucuria, răsplata vine însă de la oamenii pe care îi ajutăm. Bogdan Mihai a descris că președintele Iliuță este un om cu experiență, un foarte bun evaluator, coordonator. Căutăm împreună soluții care nu sunt simple, necesită complexitate, muncă, efort, timp. Satisfacțiile vin la ceea ce faci. Este ca și când ai face ceva pentru tine. Dau acest exemplu colegilor, medicilor. Modul lor de acțiune vine de la sine. Nu costă nimic…a arătat omul care stă în dreapta președintelui Iliuță.