Meseria, educația de militar prezentată cu pasiune de elevi ai Liceului de Marină Constanța la…Biblioteca Județeană Călărași. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

A XXIII ediție a Concursului Național de Știință și Tehnică Florin Vasilescu care s-a desfășurat la Biblioteca Județeană Călărași în perioada 17 – 18 mai 2024 a fost oportunitatea de a descoperii tinerii de lângă noi, pe care care urmează un liceu de marină pentru a deveni nu numai bărbați dar și specialiștii de mâine din domeniul militar sau civil.

 VIDEO

Rafael PARFENE, Alexandru ȘERBAN, George CHIRIAC, Gabriel VӐSII de la Colegiul Naţional Militar ”Alexandru Ioan Cuza” Constanța au prezentat cine sunt și de ce urmează o carieră militară. Ce este armata penmtru ei, instituția militară de învățământ pe care o urmează, ce presupune viața de militar privind ordinea, disciplina și o altfel de educație. Descoperim tineri educați, bine instruiți care urmează o tradiție în familie dar care urmează și alte modele din viața zilnică. Tinerii de lângă noi ne spun ce studii vor să urmeze și ne descriu fiecare despre cariera militară cu un limbaj bine instruit.