Mesajul primarului Marius Dulce la deschiderea anului școlar, la liceul Mihai Eminescu. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Prezența primarului Marius Dulce la deschiderea anului școlar la Liceul Mihai Eminescu s-a datorat faptului că acest liceu este unul fruntaș printre liceele din județul Călărași, liceul fiind renumit pentru numărul mare de olimpici, an de an. Acesta este și motivul pentru care Primăria locală a îndreptat fonduri pentru reabilitarea energetică a liceului și reabilitarea pe viitor a atelierului școală.
Primar, Marius Dulce: De fiecare dată, prima zi a noului an școlar rămâne una de neuitat atât pentru elevi, cadre didactice, părinți chiar și bunici. Rar se adună atâtea emoții la un loc! LA La început de drum spre universul cunoașterii, mesajul meu pentru elevi, de la cei mai mici până la cei mari, este săstudiați cu atenție, să obțineți calificative și note mari și să urmaţi sfaturile părinților dar și ale dascălilor voștri. Să fiţi pozitivi, încrezători şi mereu dornici să învăţaţi lucruri utile.
 Gândul meu bun se îndreaptă și cătreînvățători și profesori care fac tot ce le stă în putință să asigure un act educațional de calitate. Sunt oameni pasionați, dedicați care au în mâini viitorul acestei țări.
 Pentru că vă așteaptă foarte multe provocări, vă doresc tuturor sănătate şi un an şcolar de succes, cu multe realizări şi deplină înţelegere!…a arătat primarul mun. Călărași.