Maniacul din Călărași a fost dus la Spitalul din Sapoca…

You must need to login..!

Embed Code

Pe numele unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Călărași, cunoscut pentru săvârșirea, în repetate rânduri, a mai multor fapte antisociale pe raza județului Călărași, a fost dispusă măsura de siguranță a internării medicale.

 Bărbatul în vârstă de 40 ani era cunoscut pentru pagubele provocate autoturismelor staționate, atât pe raza municipiului Călărași, cât și în zonele învecinate. La data de 30 iulie a.c., Serviciul Județean de Medicină Legală Buzău, a emis raportul de expertiză medico-legală psihiatrică în urma căruia comisia a considerat necesară aplicarea măsurii de siguranță a internării medicale prevăzută de art. 110 Cod Penal. 

În data de 06 august a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Călărași, au înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași propunere de dispunere a măsurii de siguranță a internării medicale a celui în cauză, iar la data de 12 august a.c. instanța de judecată a dispus internarea acestuia la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Sapoca pentru siguranța și tratarea acestuia.

În video, una din pasiunile maniacului…concertele cu chitara în parc adresate…nimănui. Rămâne de văzut cum  îl vor trata medicii pentru pasiunea sa de a distruge zeci de autovehicule…