Mânăstirea: este validată noua conducere a PSD și este acceptată candidatura ca primar a lui Bogdan Gingașu. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Astăzi 19 ianuarie 2020, la Mănăstirea, Iulian Iacomi însoțit de deputatul PSD Sorinel Vrăjitoru, fostul secretar de stat Adrian Madăr și consilierul județean Spiridon Marian au participat la adunarea organizației PSD Mânăstirea. În urma propunerilor și a votării în unanimitate s-a validat ca președinte al organizației ing. Bogdan Gingașu și vicepreședinți Marin Nicolae și Stancu Tudorel. La adunare au participat consilieri locali inclusiv de la PNL care au decis să părăsească formațiunea motivînd dezinteresul primarului actual PNL și starea jalnică a localității. Lideri ai comunității rrome au expus detaliat lui Iulian Iacomi și deputatului Vrăjitoru  despre sărăcia ce domnește în localitate și lipsa de proiecte a primarului PNL. Ei au arătat lipsa drumurilor asfaltate din localitate, majoritatea fiind realizate din pîmînt, așa cum a dat Dumnezeu, sau amestecat cu ceva piatră. Localitatea nu are iluminat în totalitate iar rromii trăiesc în noroaie și lângă gunoaie neridicate de multe luni, chiar pe malul lacului acolo unde funcționează un târg și obor de animale. În localitate gunoaiele zac aruncate în dreptul caselor părăsite, șanțurile de scurgere a apei sunt acoperite de boscheți. Noțiunea de Cămin Cultural nu există iar de condițiile de învățămînt pot fi apreciate ca precare…

Iulian Iacomi a apreciat eforturile de remediere a situației defectuoase create sub administrația liberală și preocuparea echipei validată astăzi, de a veni cu proiecte pentru cetățenii din localitate imediat după alegeri. Astfel , după alegeri vicepreședintele Marin Nicolae și prof. ing. Păun Dincă au descris câteva dintre lucrurile bune pe care ei, social democrații vor să le realizeze pentru oameni. Bogdan Gingașu și-a declarat public candidatura ca primar dar mai ales proiectele de viitor, acelea pentru care s-a stabilit că vor avea întregul sprijin al organizației PSD Călărași prin Iulian Iacomi dar și parlamentarii formațiunii politice. 

Promisiunile făcute la alegerile anterioare de către PSD vor fi continuate…

 

Discuțiile au continuat cu prezentarea unor proiecte de viitor, cu lucruri bune pe care echipa lui Bogdan Gingașu vrea să le facă, totul începând cu remedierea situațiilor defectuoase create de administrația liberală. Iulian Iacomi a prezentat faptul că organizația Mânăstirea și locuitorii acesteia, ai satelor arondate se vor bucura de tot sprijinul necesar, așa cum PSD a dovedit mereu că este aproape de oameni. Sorinel Vrăjitoru a prezentat drept de neacceptat opoziția actualului guvern de a acorda dublu alocația copiilor, așa cum a fost votat la propunerea PSD. El a indicat în exemple preocuparea echipei de la Călărași pe lângă fostul guvern PSD pentru dezvoltarea irigațiilor, a programului de sprijinire a crescătorilor de animale și producătorilor de legume-fructe. Întâlnirea a fost marcată de încredere reciprocă, fiind un bun prilej de socializare și de consultare pentru luarea unor măsuri administrative după alegerile ce urmează în perioada imediată. Prezența lui Iulian Iacomi a demonstrat prin expertiza sa de primar de mai multe mandate că are soluții și pentru această localitate -acesta indicând programe ale guvernului sau alte oportunități pentru finanțarea unor investiții, în special către populația defavorizată, dar și către fermierii sau crescătorii de animale.