Managerul Georgiana Teodorescu/ C.J.C.C. Călărași ne invită la Festivalul Internațional Hora Mare, 12 – 17 august a.c.. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Hora Mare” se va desfășura în perioada 12-17 August 2023 pe Stadionul Municipal “Ion Comșa” 

În perioada 12-17 august, municipiul Călărași va găzdui Festivalul Internațional de Folclor “Hora Mare”, după patru ani de întrerupere. Managerul CJCC Călărași Georgiana Șerban ne descrie evenimentul ca fiind un adevărat spectacol de dansuri și cântece, cu invitați din România și din alte țări precum: Turcia, Georgia, Irak și Mexic dar și artiștii – Georgiana Lobonț, Surorile Oșoianu, Marian Haiducul, Maria Buză și taraful, Ovidiu Homorodean, Lupii lui Calancea.

Festivalul “Hora Mare” este înscris în Consiliul Internațional al Festivalurilor Folk ( C.O.F). și acreditat național și internațional – ne explică Georgiana Teodorescu descriind condițiile foarte bune tehnico- organizatorice pe care echipa dânsei se străduie să le asigure pentru cei 1 milion ron alocați. În C.O.F sunt niște condiții la nivel internațional pe care trebuie sa le respectăm și anume: o durată de minim cinci zile a festivalului. Privind cheltuielile doamna manager le-a detaliat iar la solicitarea presei le-a justificat ca fiind corecte – vizavi de prestațiile efectuate. 

De interes sunt nu numai diversitatea pe care CJCC o va asigura, dar și deschiderea festivalului printr-un marț organizat n municipiu, dar și alte prezențe în localități – dacă primarii le vor soicita.