Managerul CJCC, Georgiana Teodorescu prezintă condițiile de organizare ale Festivalului Flori de Mai – Călărași 2023. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Astăzi 17 mai 2023, managerul CJCC, Georgiana Teodorescu și-a descris preocupările pentru foarte buna organizare a unui eveniment cultural – artistic important în fiecare an pentru județul Călărași: Festivalul Flori de Mai. Atracția către eveniment și foarte buna lui apreciere la nivel național ( clasat pe primul loc/ neoficial)  a fost demonstrată de numărul aproape dublu al participanților, care s-au înscris. Detaliile au fost importante pentru echipa Georgianei Teodorescu, în condițiile în care festivalul nu se mai poate desfășura pe platoul din fața Prefecturii – din cauza lucrărilor de reabilitare a Centrului Vechi /  urmând a se derula pe două terenuri de fotbal din Stadionul municipal Călărași. Terenurile 2 și 3 sunt amenajate corespunzător pentru a face față numărului mare de spectatori. S-au asigurat toate condițiile de afluire/ defluire a publicului spectator, accesul fiind doar pietonal pe strada Tudor Vladimirescu dar și pe intrarea principală a stadionului.

 VIDEO

Georgiana Teodorescu ne-a descris faptul că s-au obținut toate avizele și autorizațiile necesare, precum și faptul că există o foarte bună colaborare cu Poliția municipiului, ISU și Jandarmeria Călărași – la eveniment fiind așteptați mii de călărășeni dar și cetățeni veniți din toate colțurile țării. Managerul CJCC ne-a descris pe invitații participanți dar și măsurile tehnice pe care o firmă cu expertiză le va lua pentru funcționarea teraselor și punctelor de vânzare. Evenimentul important pentru Călărași va promova talentul autentic printr-o competiție la care publicul este invitat să asiste. Intrarea este liberă, iar îndemnul este acela de a participa. Pentru că este un alt eveniment unic creat de CJCC care va aduce satisfacție publicului spectator.

Anul acesta, pe scena de la Călărași, va urca Smiley, Iuliana Beregoi, The Motans și Loredana Groza. Organizatorii evenimentului se așteaptă la cca 10.000 spectatori.