Liberalii călărășeni au fost în județ cu premierul. Iată unde…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

N. Ciucă: Am vizitat astăzi județul Călărași, unde m-am bucurat să văd antreprenori dedicați și afaceri de succes atât în domeniul agricol, cât și industrial.
În drum spre Călărași, am oprit să văd cum decurg lucrările la pasajul de la Drajna. Constructorul ne-a confirmat că s-a trecut deja la asfaltarea pasajului și, probabil, la sfârșitul lunii mai – deci cu trei luni înainte de asumarea prin contract a finalizării lucrării – podul va fi dat în folosință.
La ferma pe care am vizitat-o în localitatea Alexandru Odobescu, am discutat cu fermierii și lucrătorii de la fermă, pentru a afla, concret, cum îi ajută fondurile europene și programele pe care ne-am asumat să le finanțăm, dar și care sunt problemele cu care se confruntă. Modernizarea și eficientizarea agriculturii românești se face în continuare cu atragerea de fonduri europene, cu investiții și cu agricultură pe suprafețe mari. I-am asigurat pe fermierii de aici de tot sprijinul meu și al guvernului, în tot ceea ce întreprind. România trebuie să devină un exportator de produse alimentare și să nu mai importăm alimente pe care le putem produce în țară.
Am vizitat, de asemenea, și compania Gimart, o afacere de familie care a început în urmă cu 30 de ani și care este o reprezentare excelentă a expresiei ,,omul sfințește locul”. Cu doar 100 de angajați, se produc aici echipamente și utilaje de dimensiuni foarte mari pentru tot ceea ce înseamnă nave atât de fluviu, cât și oceanice, de mare capacitate. Este un exemplu de voință și de ambiție, motiv pentru care îi felicit pe toți cei de aici și le doresc multă putere de muncă în continuare.