Lehliu-Gară. Marinela Voivozeanu despre problemele femeilor social democrate și aprecieri ale primarului Iulian Iacomi. VIDEO.

You must need to login..!

Embed Code

Întâlnirea social democraților de astăzi 18 august la Lehliu Gară cu echipa lui Vasile Iliuță aflată în deplasări prin toate localitățile din județ a constituit nu numai baza unor discuții privind proiecte comune de viitor cum ar fi construcția unui pasaj la Lehliu ci aprecieri ale oamenilor de partid, a celor care fac administrație sănătoasă pentru oameni. Iulian Iacomi a fost perceput ca un social democrat care a revenit acasă în PSD, locul pe care nu l-a putut părăsi cu sufletul, cu convingerile sale de a face bine comunității.

Marinela Voivozeanu a descris organizația din Lehliu ca o organizație puternică, iar pe Iulian Iacomi ca pe un om valoros care a reușit să câștige indiferent pe ce listă a candidat. Aceasta se va întâmpla și în continuare și la Lehliu Gară a arătat convinsă Voivozeanu care și-a descris speranța și încredera de a face echipă și realiza lucruri sănătoase pentru cetățeni și la Lehliu Gară. Ea a descris urmarea unui calendar de acțiuni pentru a identifica persoanele cu probleme pentru ca acestea să beneficieze de măsuri de ajutorare legale – specific politicii social democrate. Marinela Voivozeanu a indicat cum numai PSD a obținut mărirea alocațiilor a salariilor minime dar și sprijinul primit d efemeile antreprenor pentru a-și desfășura activitatea.