La PSD Călărași au venit colindătorii. Iată cine i-au primit și ce le-a transmis Moș Crăciun…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Astăzi 19 decembrie, la sediul PSD Călărași au sosit mai multe grupuri de colindători de la școlile generale din municipiu și din județ. Aceștia au fost întîmpinați generos de către președintele partidului Iulian Iacomi, senatorul PSD Roxana Pațurcă, deputatul Sefer Cristian, secretarul executiv Ion Samoilă. Ca în fiecare an, organizația mun. Călărași s-a implicat cu dăruire pentru a primi pe colindători și a răsplăti cu daruri prestația acestora. S-a remarcat Iuliana Raiu președinta org. femei, și Gaiță Verginia președinta org. seniori mun. Călărași, care alături de consilieri locali și județeni a primit grupurile de colindători. Social democrații călărășeni au admirat portul popular românesc și au ascultat mai multe colinde dintre care cel mai remarcat a fost acela interpretat de organizația de seniori a PSD mun. Călărași. VIDEO. Roxana Pațurcă, ca de obicei a profitat de întâlnirea cu cadrele didactice și părinții ce își însoțeau copiii, pentru a discuta probleme de interes în care se poate implica ca și senator pentru a le putea fi de folos. Recompensa din partea conducerii partidului va veni sub forma unei excursii dar mai ales din punct de vedere legislativ… Pentru că pe noi nu ne preocupă vorbele ci faptele. Am demonstrat asta românilor, și vom continua să-i reprezentăm corect, așa cum merită  – a explicat Iulian Iacomi subliniind în discuțiile cu deputatul Sefer rolul recent parlamentarilor PSD care au votat și obținut dublarea alocațiilor copiilor. Concret alocațiile cresc de la 150 la 300 de lei/lună pentru copiii între 2 și 18 ani și de la 300 la 600 de lei pentru cei mai mici de 2 ani sau pentru cei cu dizabilități.
De unde pot fi alocați banii? Câteva sugestii pentru Guvernul PNL: 1. Accizele la carburanți, pe care ministrul Finanțelor tocmai spunea că trebuie să le creștem înapoi; 2. Renunțarea la eliminarea taxei pe activele bancare, care are și rolul de descuraja creșterea ROBOR; 3. Renunțarea la eliminarea taxei de 2% de la corporațiile din domeniul energetic; 4. Eliminarea pensiilor speciale.

Moș Crăciun a împărțit daruri copiilor și a avut discuții cu social democrații. Le-a povestit cum primarul liberal i-a rupt contractul și a apelat la alt Moș Crăciun – doar pentru motivul că  nu îi poate suferi pe social democrați… Social democrații au descoperit că au rămas uniți, chiar dacă rezultatul alegerii altui președinte al României îi doare. În partid există comunicare și dialog, există bun simț și răspundere față de oameni. Încă o dată s-a dovedit talentul și priceperea lui Iulian Iacomi de a uni pe oameni de a găsi soluții la problemele tuturor.