Jegălia: Vasile Aurel își reconfirmă prin jurământ noul mandat de primar

You must need to login..!

Embed Code

Zi de bucurie astăzi 21 oct. 2020 pentru liberalii din comuna Jegălia. Vasile Aurel este reconfirmat în prezența reprezentantului guvernului în teritoriu prin delegația prefectului Stoica. În sala noului Cămin Cultural- una dintre realizările lui Vasile Aurel, cu care se mândrește toată comuna…consilierii locali și primarul ales pe 27 sept. a.c. au depus jurământul. Spre deosebire de multe alte comune, aici am descoperit dragostea de simbolurile naționale. Astfel ceremonia a început cu intonarea Imnului de Stat, iar mai apoi Vasile Aurel a cerut preoților prezenți să citească Tatăl Nostru și să binecuvinteze și acest mandat al său, pentru binele tuturor cetățenilor.

 VIDEO

A urmat cu citirea documentelor emise de Instanță și Instituția Prefectului pentru punerea în drepturile legale a celor care au îndeplinit cerințele ca urmare a alegerilor locale. Consilierii locali au depus pe rând jurămîntul, pentru ca apoi primarul Vasile Aurel să îl depună și acesta.

A urmat o scurtă declarație celor prezenți privind intențiile bune pe care acesta le dorește a le avea în continuare pentru dezvoltarea localității, nu înainte ca să se mulțumească autorităților prezente, consilierilor și mai ales echipei din primăria Jegălia fără de care nu s-ar fi putut ca localitatea să ajungă printre primele din județ. În acest sens primarul Vasile Aurel a indicat personalul didactic cu rol foarte important în educația copiilor dar și pe preoți. Pentru că aici la Jegălia școala și biserica sunt pilonii de bază ai comunității

VIDEO