Jegălia. Primarul Vasile Aurel a finalizat multe proiecte, multe lucruri bune. Iată-le pe scurt… VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Primarul Vasile Aurel a finalizat multe proiecte, multe lucruri bune pentru oameni, dar are în derulare altele. Redescoperim un om marcat de multă energie, care pune suflet în tot ceea ce face. Un proiect important se derulează azi la Jegălia. Pe mai multe străzi s-a introdus rețeaua de gaze. Practic nici nu se cunoaște unde aceasta este îngropată, totul este curat, nivelat iar șoseaua este măturată. Va fi și stropită pentru că Vasile Aurel a cumpărat o vidanjă specializată ți în spălarea străzilor. 

Ieri 15 februarie s-a amplasat pe apă prima casă pe apă, respectiv două apartamente pe un ponton plutitor. În prezent se realizează drumul de acces, montarea pasarelei, a plafonului unde se vor amplasa panouri fotovoltaice.

S-a dat în funcțiune Stația de compost cu 5 celule unde s-a adus materia organică și a început procesul tehnologic pentru 500 tone. Gunoiul de grajd, masa verde tocată se folosește pentru a obține îngrășăminte în agricultură. Un proiect unic, al doilea finanțat din România de acest fel în ultimii 8 ani. 

Redotarea școlii generale cu mobilier nou, echipament didacti are loc în prezent pentru educare modernă. Pentru că mobilierul vechi este de foarte bună calitate va fi dotat școlilor din Sulina. 

Lucrăm la instalația stradală în 2016 am montat 600 becuri. Acum le înlocuim cu LED. Aducem microbuzele electrice. Montăm centralele în prezent în cele 3 localități…arată primarul Vasile Aurel.