VIDEO. Iulian Iacomi și PSD Călărași câștigă simpatia cetățenilor din Grădiștea pentru Viorica Dăncilă.

You must need to login..!

Embed Code

Încă un pas al lui Iulian Iacomi pentru reconfirmarea încrederii românilor în PSD în com. Grădiștea. așa zisul fief al liberalilor din jud. Călărași

Întâlnirea lui Iulian IacomiMarian Sbârcea, Ichim MarianMatei Vasile și a celorlalți social democrați călărășeni cu cetățenii din com. Grădiștea și Cunești de astăzi 20 octombrie a convins de ce trebuie ca românii să aibe încredere într-un român adevărat ca Viorica Dăncilă:

Viorica Dăncilă este cel mai cinstit candidat. Toți ceilalți candidați Iohannis, Barna și Diaconu au probleme de corupție, contracte consistente cu statul sau alte conflicte de interese. Este omul care înțelege cel mai bine problemele românilor obișnuiți. Alți candidați îi disprețuiesc pe români despre care spun că nu sunt destul umblați, destul de avuți sau de învățați. Pe unii candidați nu-i interesează problemele oamenilor de rând. Partidele care îi susțin anunță tăieri de pensii sau salarii, îi jignesc pe bugetari, vor să mărească săptămâna de muncă, tocmai pentru că nu știu să gestioneze bugetul de stat. Acele partide nu știu să facă performanță și nici să asigure bunăstarea românilor – a spus Iulian Iacomi amintind de tăierile de salarii ale bugetarilor, ale pensiilor și alocațiilor de către liberali în 2010, de disponibilizările și închiderile de spitale de către aceștia în numele unei crize care nu exista.

Viorica Dăncilă este prima femei cu șanse de a deveni președinte al țării, primul candidat PSD care după 15 ani va câștiga această competiție cu ajutorul dvs., al celor ce susțineți PSD, și apreciați lucrurile bune făcute sub mandatul său pentru oameni. Este omul care se implică și pune suflet pentru a rezolva problemele țării în timp ce alți candidați sunt spectatori la problemele României. Adversarii ei sunt bărbați care nu au curajul, forța și echilibrul său. Iohannis îi pune piedici, Barna o jignește, Ponta minte, iar Tăriceanu și-a trădat proprii alegători în tentativa de a răsturna Guvernul – a arătat Marian Sbârcea.

Ichim Marian a arătat 5 realizări importante în guvernarea PSD: economia României a crescut 7% în 2017, 4,1% în 2018 și 4,7% în acest an. Salariul mediu net pe întreaga economie este de 3142 lei, cu 53% mai mare decât era înainte de guvernarea PSD. Am mărit pensiile cu 15%. Acestea sunt cu 45% mai mari ca în 2016. Pensia minimă a crescut cu 76%. Am creat peste 230 000 locuri de muncă, iar șomajul a scăzut la 3% – cel mai scăzut din ultimii 10 ani. Am eliminat 102 taxe pentru a reduce birocrația și am redus la 1% impozitul pentru IMM-uri pentru a stimula economia – a arătat consilierul județean, cetățenilor.

Matei Vasile, viitorul candidat al PSD ca primar la Primăria Grădiștea a fost mai aproape de curiozitatea celor cu care s-a întîlnit astăzi. El a arătat că PSD a plafonat tarifele la gazele naturale și la energie electrică până în 2022. S-au eliminat 102 taxe și impozitele pe vînzările/ cumpărările de case. PSD a crescut punctul de pensie peste 45%, cu mult peste creșterea prețurilor de 8% din această perioadă. Pensia minim garantată nu mai este 400 lei ci 704 lei. S-a eliminat impozitul pe venitul din pensie pentru pensiile mai mici de 2000 lei. S-a actualizat lista de medicamente compensate și gratuite prin adăugarea a 37 medicamente noi – a arătat acesta.

Cetățenii au primit bine vizita social democraților și mulți le-au arătat starea jalnică în care primarul liberal Corbu a adus comuna. Acesta a uitat să asfalteze străzile, buruienile sunt peste tot iar prioritățile sale ca primar sunt de a face politică și nu administrație – au arătat oamenii, cu exemple concrete din localitate, cum ar fi lipsa trotuarelor, neridicarea gunoaielor, etc. Comunicarea cu oamenii s-a dovedit utilă pentru social democrații care abia așteaptă să remedieze lucrurile negative din localitate după viitoarele alegeri locale, când spun aceștia, pentru că  traseiștii aduși de autobuze nu vor mai putea vota cum așa au fost plătiți la alegerile europarlamentare.