Iulian Iacomi aduce în PSD 2 primari PNL. Urmează alții….Conferința de presă a PSD Călărași 29 ian. 2019

You must need to login..!

Embed Code

Iulian Iacomi și-a prezentat noua echipă, validată, aleasă și mai ales ambițiile acesteia pentru a câștiga targetul propus pentru Alegerile Europarlamentare. El a prezentat investițiile pentru irigații în jud. Călărași, eforturile ministrului agriculturii și PSD pentru dezvoltarea irigațiilor și ale unei agriculturi performante în județul nostru. În PSD Călărași vor veni 2 primari PNL performanți, cu care județul se mândrește: Ion Iacomi, primarul comunei Dor-Mărunt și Aniel Teodor Nedelcu Pațurcă, primarul comunei Borcea. Vor urma și alții…

Roxana Pațurcă, președinte executiv al PSD și șef al campaniei electorale europarlmanentare a evaluat demisia din funcția de consilier local a doamnei Denisa Ciulinaru și domnului Alexendru Chiriță, și demisia din partid a domnului Răzvan Meseșeanu. Senatorul PSD a prezentat corect colaborarea cu colegii săi, fiind surprinsă de decizia colegilor care nu au comunicat cu dumneaei privind aceste hotărâri. Ea va pune mai presus de orice binele partidului pentru binele cetățenilor. Subiectul campaniei electorale a fost subliniat de Roxana Natalia Pațurcă cu realizări comparative ale guvernării PSD vizavi de guvernarea dezastruoasă PNL, liberalii fiind aceia care au închis spitale, și tăiat drepturile salariale ale pensionarilor, sau bugetarilor, fiind responsabili de disponnibilizări care au afectat negativ viața multor români. Senatorul PSD a prezentat rezultatele obținute și nu povești despre guvernarea PSD, lucrurile concrete care s-au obținut pentru bunăstarea românilor. Ea a prezentat motivația candidaților la alegerile pentru Parlamentul European…Rovana Plumb și Gabriela Zoană sunt candidați prieteni ai jud. Călărași, parlamentari cu o foarte bună imagine care vor reprezenta jud. Călărași. Cei mai buni candidați au fost prezentați. 73% din măsurile promise în 2017 de către PSD au fost realizate pentru bunăstarea cetățeanului. Au fost prezentate dorința de comunicare cu cetățenii vizavi de cetățean. Învățământul, sănătatea, salarizarea bugetarilor și protecția socială atent susținută de guvernul PSD, dar și accesarea de fonduri pentru dezvoltarea localitășilor, reducerea birocrației, accesarea de fonduri europene sunt ambiții de continuat de către PSD. Lucrurile bune urmărite prin Ordonanța 114 au fost prezentate privind utilitatea câștigurilor bancare care au speculat pe cetățean, aspecte reglate de către Comisia de buget Finanțe în care senatorul călărășean activează.Deschiderea Guvernului către Călărași s-a realizat prin comunicare eficientă, deplasări la fața locului, acolo unde se impune. PSD Călărași nu-i este rușine de realizări făcând un apel la comunicare corectă cu presa pe care a apreciat-o.

Deputatul PSD Călărași Sorinel Vrăjitoru a prezentat ambiția guvernuli PSD de a realiza în jud. Călărași lucrări de reabilitare a 192 km de canal, reabilitare a Stațiilor de repompare Ciocănești și Vlad Țepeș, susținerea cetățenilor pentru a-și realiza sisteme proprii de irigații. Pe lângă supravegherea pasaj Drajna, PSD Călărași a solicitat un studiu de trafic pentru DN 21 Călărași-Drajna-Slobozia, fiind intenția de a se moderniza acest drum prin realizarea a 2 benzi/ sens. Deputatul a prezentat interesul pe care îl au colegii săi pentru dezvoltarea județului. Și dl deputat Sefer Cristian va continua activitatea sa legislativă orientată către administrația din loc. Călăreți, iluminatul unor localităși, realizarea unui pod/ vad.

Cel mai convingător a fost primarul Țone Petre care a evaluat administrația publică, realizările sale și ambițiile de viitor pentru loc. Oltenița.Taluzarea malului Dunării, realizarea unor uzine pentru producerea uleiurilor au permis realizarea a peste 1000 locuri de muncă. Țone a prezentat comparativ prosperitatea oferită de PSD prin prețul carburanților și al alimentelor de bază. La Oltenița se speră realizarea unui laminor și funcționează o fabrică unde se realizează utilaje agabaritice.