IRIGATIILE,PROIECT MAJOR AL PROGRAMULUI DE GUVERNARE PSD

You must need to login..!

Embed Code

PSD a dus Dunărea în inima Bărăganului, în sprijinul fermierilor! 1,015 miliarde euro pentru Programul Național de Reabilitare a Infrastructurii Principale de Irigații din România. Și, acest început care și-a făcut deja prezența în multe sectoare agricole importante va continua! Numai în județul Călărași se vor realiza 195 km de canale pentru irigații. Agricultorii vor beneficia de facilități bancare pentru a-și realiza propriile sisteme de irigații.

Avem sisteme de irigații care se vor pune în mișcare cu un an de zile mai devreme față de termenul de punere în funcțiune prevăzut, asta  înseamnă muncă, acțiune concretă, răspundere formidabilă și o grijă pe măsură din partea guvernului pentru a acorda bani agriculturii pentru acest sistem de irigații.

România va iriga terenurile agricole. Acest obiectiv, ca și altele, face parte din preocuparea constantă a guvernului PSD și a fost alimentat cu sume importane de la bugetul statului pentru că sumele se dau de la buget urmând ca apoi prin metodologia impusă de regula europeană să recuperăm aceste sume de la Uniunea Europeană .