IPJ Călărași. Echipa insp. șef Dumitrașcu Petronel – preocupată pentru dotarea cu echipament și tehnică precum și de colaborarea cu sindicatele. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

În cadrul conferinței de presă de la sediul IPJ Călărași, insp. șef Dumitrașcu Petronel a indicat că s-a preocupat de dotarea cu echipament și tehnica logistică printr-o bună colaborare cu sindicatele nefiind probleme. Dotarea cu tehnică auto este suficientă. S-au efectuat achiziții de echipamente de protecție ex. veste, căști, dispozitive cu termoviziune. S-a colaborat cu primăria Călărași și Oltenița pentru achiziția unei drone utilitare, unui birou pentru supraveghere cu termoviziune, două echipamente DrugTest. Polițiștii dar și jandarmii sunt echipați regulamentar pentru foarte buna desfășurare a misiunilor. S-a dat exemplul vestelor reflectorizante, elemente pentru portul tonfei, sprayurilor, bastoane telescopice și dispozitive de oprire forțată. Ritmul privind dotarea conf Tabelei de înzestrare se apropie de 100%.

Curând se va finaliza reabilitarea sediului poliției Oltenița și va începe cel al IPJ Călărași. Se va realiza o colaborare prin axa Calarasi Silistra împreună cu Jandarmeria pentru dotarea necesară misiunilor specializate ale Instituțiilor.