Inspectorul școlar general adjunct Călin Nicușor se prezintă. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Noul Inspector școlar general adjunct școlar prof. Călin Nicușor s-a prezentat astăzi 7 sept. 2023. El este de 19 ani inspector pentru managementul resurselor umane la Insp. Școlar Călărași. A fost membru în Corpul de Control al ministrului de 2 ori. A făcut parte din proiecte cu finanțare europeană, a fost formator / expert în proiecte. Este profesor de chimie titular. Are expertiză în inspecția școlară în îndrumare și control. Și-a descris echipa cu care vrea să facă treabă. Modelul și calitatea profesorilor trebuie să fie de urmat ca bune practici în educație.

De ce echipa Iliuță, de ce echipa PSD? Călin Nicușor a arătat deschiderea acestui partid pentru încadrarea de cadre tinere, competente cărora le-a oferit oportunitatea afirmării. Un alt motiv este seriozitatea pe care a descoperit-o în oameni. A vorbit despre drumul corect de urmat lângă oameni cu expertiză ca cei din echipa Iliuță și obligația de a lăsa ceva util în urma sa, a muncii sale. Diversitatea colaborării cu toți primarii, cu cadre didactice  pentru un învățământ de calitate, în interesul elevilor este obiectivul său. 

Călin Nicușor a descris  și o altă prioritate către calitatea educației vorbind în cifre despre situații nedorite privind promovabilitatea, încadrarea de cadre didactice bine pregătite.