În aceeași zi maniacul din Călărași este săltat de polițiști și jandarmi a doua oară. Iată de ce…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Astăzi 27 aprilie maniacul care terorizează un oraș întreg cu vandalizările făcute autoturismelor pe care el consideră că sunt parcate neregulamentar a mai fost săltat încă o dată. Amenda fiind insuficientă măsura ar fi trebuit să fie alta.  Pe pagina sa de facebook individul arată ce face el cu amenzile ce depășesc sute de milioane: se șterge la…fund. Ca să convingă pune public și fotografiile cu acestea

Sursele de presă comunică că după prima amendă de astăzi dimineața orele 11, cel în cauză s-a deplasat de la Poliție către parcul central. În drum a avut grijă de mai multe autoturisme printre care și a procurorului care l-a lăsat în libertate, deși este un pericol public. Individul își fotografiază autoturismele distruse și le publică pe facebook. El a fost săltat astăzi a doua oară din prcarea Kaufland unde intenționa să vandalizeze mai multe autoturisme. Din declarația mai multor taximetriști acesta a venit pregătit cu o sacoșă în care avea un briceag și o șurubelniță/ scule utile pentru vandalizare. Rămâne de văzut dacă îl vom mai găsi în stare de libertate.

 

Iată ce face individul cu autovehiculele întâlnite…

Nimeni din IPJ nu poate să comunice public despre maniacul din Călărași, despre eficiența măsurilor polițienești pe care poliția ar trebui să le ia împotriva unui individ care distruge în mod repetat bunurile persoanelor. Mai mult, acesta apare în postări ascuțind seceri, topoare fiind văzut că se deplasează cu drujba inclusiv prin loc Grădiștea prin Primărie. Din declarațiile mai multor persoane acesta este predispus la comiterea unor infracțiuni cu violență.