Îi ajută Icoana făcătoare de Minuni adusă la Călărași pe politicienii certați cu legea? Dar administrațiile publice? VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

  • Protopopul de Călărași, părintele Dinu Viorel a prezentat astăzi – invitat de către primarul mun. Călărași, ing. Marius Dulce – despre însemnătatea respectării tradițiilor ortodoxe române și a tradițiilor locale. Icoana Maicii Domnului făcătoare de Minuni este adusă tocmai de la Gura Humorului la începutul unui nou an bisericesc mâine 1 septembrie. Procesiunea nu este întâmplătoare ci are tradiție locală din 2014 odată cu aducerea de moaște și alte sfinte odoare în Călărași. Protopopul a făcut un apel de a marca ziua și anul bisericesc cu rugăciuni. Aducerea moaștelor cuvioasei Filofteia în 214 a fost urmată de multe alte pelerinaje și procesiuni pentru a îndelunga seceta din acei ani. Minunile sunt există dar este nevoie de rugăciuni pentru a se produce. S-a descris calendarul evenimentului creștin ortodox și traseul de urmat de la liceul Agricol la biserica Volna.
  • Icoana în cauză este făcătoare de minuni este pictată în 1868 și sfințită de Cleopa Ilie. Icoana a protejat de la demolare biserica. Îi ajută Icoana făcătoare de Minuni adusă la Călărași pe politicienii certați cu legea? Dar va ajuta aceasta pe administrațiile publice locale să îți termine la timp proiectele? Părintele protopop a arătat că Dumnezeu nu dorește moartea păcătosului ci calea  acestuia este să se întoarcă și acesta să fie viu.