Grădiștea: Vasile Matei/ PSD și consilierii au depus jurământul. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Astăzi 21.10. 2020 în Cunești, consilierii locali și noul primar, aleși la 27 septembrie, au depus jurământul în fața reprezentantului guvernului și altor oficialități.

Vasile Matei/ PSD l-a înlocuit pe Corbu Constantin/ PNL. De remarcat bunul simț de care s-a dat dovadă, fostul primar Corbu înmânând eșarfa de primar și cheile de la birou lui Vasile Matei pe care l-a felicitat, strângându-i mâna… Și Alecsandru Boboc, secretarul organizației PSD din Grădiștea a făcut un cadou noului primar PSD, dându-i un tablou. Boboc a spus că acesta reprezintă rezultatul luptei electorale duse de PSD cu primarul Corbu. Atunci el stătea sus (pe cracă – ca în fabula lui La Fontaine) iar jos erau ei, alegătorii PSD cu gura deschisă la cașcaval. Acum rolurile s-au schimbat. PSD este sus și ei (PNL- nota red.) jos…a concluzionat Boboc, în cadrul unui moment ironic, căruia președintele Iliuță i-a pus capăt cu referințe la proiectele ce vor urma..

 VIDEO

Trecând peste glume, consilierii locali și-au declarat că se vor implica pentru dezvoltarea localității indiferent de orientarea politică, binele cetățenilor pe care-i reprezintă fiind de acum prioritatea lor, pentru o administrație corectă și eficientă. Și președintele Vasile Iliuță a mai declarat o dată că își va susține prietenul pe Vasile Matei la dezvoltarea localității în toate proiectele, acestea fiind și de dezvoltare a județului Călărași. Importanți sunt toți alegătorii, iar noi, cei aleși trebuie să-i reprezentăm cu demnitate, corect în folosul acestora – a specificat Vasile Iliuță, după ce a mai făcut o baie de mulțime între consilierii de toate orientările politice.

Declaraţiile publice făcute în ultima vreme de Constantin Corbu nu i-au picat deloc bine preşedintelui CJ Călăraşi care a promis că-şi va lua revanşa în faţa noului său inamic. Ceea ce s-a întâmplat în campania electorală ce tocmai a trecut…Corbu a rămas consecvent pe dreapta în toţi aceşti ani. Şi-a câştigat primul mandat sub steagul PDL, dizolvat între timp în PNL, partid pe care-l slujeşte acum şi din calitatea de primvicepreşedinte, funcţie pe care a dobândit-o cu largul concurs al lui…Iliuţă. Corbu este o variantă de viitor subprefect – afirmă multe surse de presă. De partea cealaltă, Matei a devenit acum pesedist 100%, după ce în urmă cu 8 ani era susţinut de o Alianţă Electorală, constituită ad-hoc, între PSD şi PNL.

Depunerea jurământului de către consilierii locali. VIDEO