Grădiștea. Primarul Vasile Matei se consultă cu cetățenii. Iată ce probleme se discută…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Vasile Matei, primarul com. Grădiștea nu așteaptă pe cetățean la biroul său, ci merge pe teren unde se consultă cu aceștia. Problemele depozitării deșeurilor, a gunoiului menajer are soluții la Grădiștea. Cetățenii vor o farmacie și o locație unde se pot plăti facturile.Primarul le spune despre bancomatul ce se va monta în noul sediu al primăriei ce se va da în folosință în cca o lună, dar și despre Căminul Cultural…
Ambițiile Consiliului local din Grădiștea s-au concretizat în faptele echipei primarului Vasile Matei. Comuna are un nou sediu al primăriei. Se lucrează la dotarea acesteia, la amenajarea arhivei, realizarea unor parcări și a gardului spune primarul Vasile Matei. Ne mutăm curând în cca. o lună maximum două.  Și Căminul Cultural va fi inaugurat în aceeași perioadă. Ne bucurăm că am finalizat racordurile la canalizare, și am dat în funcțiune Stația de epurare… arată primarul.
Mai avem multe de făcut iar discuțiile cu oamenii sunt importante. Aceștia, consilierii ne indică unde trebuie să acționăm ce priorități să avem. Deocamdată derulăm o campanie de educație civică privind depozitarea dețeurilor, a gunoiului menajer. Arborii care i-am plantat pe strada principală s-au prins, nu s-au uscat decât vreo 4 – 5. Continuăm și pe alte străzi și avem ca obiectiv refacerea zonelor verzii în toate satele. Oamenii cer o farmacie, ne gândim la organizarea acesteia pe lângă noul dispensar ce se va construi. La fel se doresc locații unde să se plătească utilitățile. Găsim cele mai bune soluții, de aceea am fost aleși – a arătat primarul Vasile Matei.