Grădiștea. Primarul Vasile Matei face un bilanț al lui 2022. Iată ce urmează…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Vizita noastră în noul sediu al primăriei Grădiștea a găsit echipa primarului Vasile Matei într-o dinamică permanentă. Primarul acorda audiențe cetățenilor, ocazie cu care se consulta despre ce lucruri sunt necesare în comună / care ar trebui să fie prioritățile. Una dintre ele este realizarea în 2023 a altor 16 km. rețea de canalizare. Oportunitatea unui sediu primitor a permis cetățenilor asistenți să vadă că munca de primar presupune responsabilități mari în raport cu calitatea unor lucrări. 
Primarul Vasile Matei a apreciat drept pozitiv anul  2022, cu multe realizări pentru cetățeni. Finalizarea și recepția unor investiții importante a adus bucurie cetățenilor. Pentru aceștia muncim – a declarat mulțumit primarul com. Grădiștea. Am finalizat rețeaua de canalizare, Stația de epurare și cea de potabilizare a apei. Am inaugurat noul sediu al primăriei. Am finalizat turnarea trotuarelor din Rasa. Mai avem de terminat în Bogata vreo 200 metri. La Cămnul Cultural căutăm soluții pentru a finaliza lucrarea. Mai ar fi vorba de cca. 10 % de realizat finisaje..
Lucrăm la noua grădiniță din satul Grădiștea. Acum se lucrează la zidărie. Până în vara lui 2023 o finalizăm, astfel încât să putem muta copiii acolo în septembrie 2023. Am depus LA CNI proiectul unei săli de sport. Acum suntem în stadiul de avizare  pentru PSI. Vrem să finalizăm la anul canalizarea în Grădiștea, mai sunt 16 km. de realizat, pentru ca apoi să continuăm cu asfaltarea. Acum lucrăm la proiectul tehnic.
Cel mai important este proiectul de alimentare cu gaze. Avem finanțare prin programul Anghel Saligny asigurat. Vrem să terminăm până în primăvară achiziția execuției lucrării. Sperăm ca în vara ce urmează să montăm prima conductă de gaze naturale în localitățile noastre… a arătat pentru Televiziunea Călărași, primarul Vasile Matei.