Grădiștea/ primar Vasile Matei: Ne prergătim pentru vreme rea, deszăpezire și întreținerea drumurilor. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Ședințele operative sunt prioritare pe lista primarului Vasile Matei, acesta rezolvând mai multe probleme edilitare cu ajutorul asociației Satul Nou. Satisfacția sa privind activitatea primăriei în folosul cetățenilor vine din lucrurile mărunte, cele zilnice. Acestea sunt inventariate încă de la orele 7 și apoi sunt organizate echipele de muncă. Cositul gazonului, udarea spațiilor verzi, fasonarea arborilor sau înlocuirea celor uscați, curățenia parcurilor și salubrizarea localităților sunt doar câteva din activitățile zilnice.
Pe masa primarului social democrat sunt planurile privind asfaltarea a 7 km. de străzi. Urmează și asfaltarea unei portiuni de drum agricol, astfel încât fermierii să nu mai fie nevoiți să folosească drumul național aglomerat. Obiectivul principal este și darea în funcțiune a noului Cămin Cultural în luna decembrie. Pentru aceasta responsabil de acitivități este Nica Vicuța viceprimar preocupat de organizarea grupurilor de elevi, de dansuri. Căminul Cultural va purta numele lui Aurel Mailat și nu se cuvine să nu-i respectăm memoria oferind cele mai bune evoluții ale ansamblurilor de dansatori unde acesta și-a adus aportul – ne spune doamna Vicuța. 
Aflăm că oamenii se bucură de ceea ce primarul Matei realizează pentgru ei. Este vorba de o nouă rețea de apă și canalizare, de o statie de epurare, de realizarea unor zone verzi dar și a unui Complex social precum și a unui magazin alimentar în satul Rasa – acolo unde locația era degradată.