Giurcan Amelia / USR & Vîrtejanu/ PSD au avut amendamente la bugetul C.J. Apa din Crivăț nu este potabilă a arătat doamna… S-a respins. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Consilierul județean Giurcan Amelia a cerut 150 000 ei pentru achiziția unui bazin de amestec necesar comunei Crivăț. Trebuie ca apa să fie potabilizată pentru că oamenii nu pot bea apă. Primăria nu are fonduri iar oamenii sunt obligați să își cumpere apă sau să o fiarbă pe cea furnizată. Ecoaqua a lucrat acolo dar degeaba – a arătat aceasta.

Doamna Amelia a criticat votul online al unor consilieri care nu se pot deranja să participe la ședință deși nu mai este pandemie sau situație de război. A arătat importanța prezenței măcar la ședința destinată discuțiilor pe buget. Președintele Iliuță a arătat că lipsesc chiar domnii din opoziție din care face parte doamna.

A intervenit di consilierul Vârtejanu ce a solicitat bugetarea ATOP. S-a respins. Vârtejanu a arătat că acolo sunt plăți în curs pentru acțivitățile prestate. Iliuță a arătat că ATOP-ul are proces în Instanță. Vîrtejanu a cerut să i se prezinte personalul încadrat acolo. I s-a prezentat personajul de la Ecoaqua cu care a refuzat să discute.