GIP, societatea comercială din Călărași creată din suflet, pentru oameni…VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

Nicoleta Dănuleasa: GIP Călărași, este o companie care a fost fondată acum 18 ani pentru călărășeni, din dragoste pentru aceștia. Activitatea a început greu, cu o firmă de producție publicitară, cu un magazin iar apoi cu un atelier de producție. Ca orice început a fost greu. Cu multă muncă, pasiune lucrurile bune au mers înainte. Nu am dus lipsă de comenzi ci de timp…Oferta noastră este adresată firmelor, Instituțiilor publice cât și persoanelor. Avem o direcție  adresată Instituțiilor prin producția de reclame mari, reclame mici, panouri, tricouri, reclame. O altă direcție se adresează persoanelor prin cadouri personalizate, prin producția de căni, tricouri, tablouri sau alte obiecte. Orice idee a clienților noștri noi am creat-o la produsul dorit de acesta, am pus-o în practică. Nu este ușor în nici o zonă să te adaptezi cerințelor de piață, salariații au beneficiat de cursuri plătite de firmă pentru specializare, perfecționare astfel încât să putem fi cei mai buni în tot ceea ce facem. În cei 18 ani ne-am format o bază de furnizori serioși, am creat relații profesionale și umane cu aceștia. 

După instalarea stării de urgență am spus că trebuie să fiu responsabilă. Nu era vorba doar de responsabilitatea mea și a familiei mele ci o responsabilitate a celor ce lucrează la mine. Am decis să închidem magazinul și atelierul pentru a ne proteja și a ne conforma autorităților. Am lăsat o linie deschisă pentru a ne onora comenzile primite online, fără a permite publicului accesul în spațiul nostru de producție. Am intrat în izolare, eu, familia cât și angajații. Ne-am dat seama de dimensiunea din punct al afectării economice. Treceam de această criză sănătoși…dar la ce ne întorceam economic. Dacă aș fi recurs la șomajul tehnic. M-am gândit foarte serios, responsabil unde ne-am fi întors după închiderea firmei. Am căutat soluții. În situații de criză antreprenorul trebuie să găsească soluții fiabile, să ia decizii ferme și rapide și să acționeze…

Am făcut la 3 – 4 zile de când am închis o altă variantă de viziere în locul celor grele, din plastic. Am creat un produs ușor și ieftin, accesibil tuturor. Donațiile au fost foarte bine primite. Gestul meu spontan firesc a fost de a dona acolo unde erau necesare, la Ambulanța Călărași, Crucea Roșie și secțiile din prima linie a spitalului județean Călărași. Apoi, pe măsura măriri producției am continuat la spitalul Oltenița, Galați, Fundeni, Târgu Mureș iar acum avem o solicitare de la medicii de la Institutul Matei Balș. Este un volum mare de muncă. Am avut probleme cu lipsa materialelor. Ele nu erau pe stocul producătorilor, importul dura mult iar miza era timpul. Nu ne permiteam să așteptăm…Am găsit soluții. Pentru că cererea era mare iar oferta noastră, producția era limitată am angajat personal, am creat locuri de muncă și în timp scurt am făcut față cererii. În cei 18 ani m-am obișnuit cu munca, ritmului susținut sub presiunea timpului a cererilor venite. Acum a intervenit latura emoțională a producției imediate. Probabil ați văzut pe salariați. Suntem o familie. De multe ori a intervenit oboseala, datorită volumului mare de muncă. În schimb am văzut pe fața lor zâmbetul, satisfacția lucrului făcut cu responsabilitate și pasiune pentru oamenii care aveau nevoie imediată de produsele noastre. Nu este ușor să îți impui unele restricții pentru viața intimă, privată, pentru cea de familie când ai așa mari responsabilități, dar împreună cu familia, cu salariații am depășit aceste momente și am reușit să îmbin activitățile profesionale cu cele de familie, personale. 

Doresc călărășenilor cu ocazia Sărbătorilor Pascale să fie sănătoși și cu credință în suflet, ca după trecerea acestei perioade foarte grele, dificile pentru care nu am fost nici unul pregătiți, să ne respectăm mai mult. Să fim optimiști. Să fim mai buni. Eu le doresc un Paște fericit și toate cele bune…a încheiat managerul companiei GIP Călărași, doamna Nicoleta Dănuleasa.