Gheorghiță Cărtușanu/ Fundeni: Indiferent că am început proiectele acum 3 ani, noi le continuăm.

You must need to login..!

Embed Code

Gheorghiță Cărtușanu: Nu este ușor cum spun unii să faci în campanie, nu. Dumnezeu e sus și vede multe lucruri. Sunt mici probleme, mai apar probleme pe tehnic, mai apar probleme de la diriginte, constructorul, pandemia. Oamenii ăștia care chipurile „candidează”, sunt niște candidați care au fost și ei consilieri locali. Au văzut problemele comunității, dar nu au făcut un efort și nu s-au gândit ce pot rezolva mai repede pentru cetățeni. În pandemia asta s-a lucrat cu greu. I.S.C-ul, I.T.M-ul spun clar că trebuie să avem grijă ca muncitorii să nu fie mulți și automat că timpul de execuție a lucrărilor se decalează.

Noi avem un slogan: Investim în sănătate, investim în educație. Cu tot respectul cuvenit pentru toți colegii, dar, ca de fiecare dată după ce se ia vacanță, toată lumea uită de școli. Începând de la Ministrul Educației, Inspector, Prefect…toată lumea uită de școli. Greutatea cade pe primar. Uitați-vă în toate localitățile din țară să vedeți: Școala este a noastră, a comunității, este ok.

Pot să spun că este un proiect mare de suflet, sunt 3 școli pe raza localității: Școala 3 cu clasele I-IV este făcută pe fonduri europene. Cu sprijinul echipei, cu sprijinul unor consilieri județeni, Școala 2 este făcută în parteneriat cu Ministerul Învățământului, respectă toate normele pe care Uniunea Europeană le cere. Școala 1 – extindere cu trei săli, una dintre ele este o sală mare pentru cultură, pentru sport. Eu am propus și propun ca elevii să nu mai plece la alte școli în București, Brănești sau unde se duc. De aceea investim în școală. Este un proiect de suflet, un proiect mare si cred ca oamenii observă aceste lucruri…a spus Cărtușanu

Dispensarul, iarăși am extins și îl modernizez. Vreau să respecte toate normele, cu toalete interioare. Am mărit cabinetele de familie, am doi medici de familie, am un medic stomatolog, am farmacie care prin sacrificiile noastre dă și rețete compensate benefice și de o importanță mare pentru părinții noștri, pentru bunicii noștri. Să ai o farmacie  unde pot veni să își ia rețeta este lucru mare, dar unii oameni uită lucrurile astea…a încheiat interviul dat în exclusivitate pentru Televiziunea Călărași primarul Gheorghiță Cărtușanu.