Gheorghe Mihai/ A.U.R. Călărași indică ca problemă majoră a municipiului prețul nejustificat la apă și canalizare. VIDEO

You must need to login..!

Embed Code

În cadrul Conferinței de presă organizată de A.U.R. Călărași, ing. Mihai Gheorghe, președintele organizației municipale a arătat că au trei variante de nume pentru a le folosi în alegerile locale pentru primăria Călărași, urmând a fi stabilite în viitorul apropiat de către  conducere și prezentate public.

Privind principalele probleme din municipiu, nu doar sărăcia indicată de mirosul fin al președintelui George Simion este de remarcat ci mai ales creșterea nejustificată a prețului apei și canalizării. Așteptăm să avem un număr suficient de mare de consilieri locali în mun. Călărași pentru a ne putea implica privind realizarea unor lucrări la infrastructură și mergând până la modul de finanțare a acestora – a arătat Gheorghe, indicând că pe umerii cetățenilor apasă și datorii făcute de actuala administrație. 

Sper să avem puterea în viitorul consiliu de a fi prezenți și de a fi noi, cei care răspund corect și real pentru cetățeni în problemele pe care comunitatea noastră le are – a încheiat președintele org. municipale Călărați A.U.R., ing. Mihai Gheorghe.