Gălbinași. Primarul Radu Paul & viceprimarul Radu Nicoleta solicită ajutorarea unei familii sărace. VIDEO

https://www.youtube.com/shorts/7qPx_vOj8hs

You must need to login..!

Embed Code

A fi aproape de oameni este pentru primarul com. Gălbinași ceva normal, firesc, creștin și omenesc. Nu-i place să vorbească despre suferința oamenilor săraci, nevoiași, amărâți decât atunci când aceștia trebuie ajutați. Omenia de care primarul și viceprimarul com. Gălbinași au dat dovadă s-au regăsit în ajutorarea în reconstrucția unor case incendiate, a altora care s-au prăbușit peste cei aflați în neputință. L-am regăsit pe primarul Radu Paul însoțind pe un nevăzător  la spital pentru a-și recăpăta vederea dar și pe alți cetățeni din com. Gălbinași.

Recent primarul Radu Paul a dispus cazarea în fosta clădire a primăriei Gălbinași a unei familii de 11 persoane. Dintre toți decât tată muncește. Mama are grija celor 9 copii minori cu vârste de la câteva săptămâni la 11 ani. Sărăcia nu poate să le permită construirea unei case, din salariu și alocații tatăl întreținând cu greu familia. Aici a apărut Radu Paul, primarul care știe tot ce trebuie făcut în astfel de cazuri. Pentru că ajutorul dat în regim de urgență de către Consiliul local nu este suficient a apelat la Prefectura Călărași și la Consiliul județean. A depus documentația legală necesară acordării ajutorului de la aceste Instituții. Aflăm de la viceprimarul Radu Nicoleta – vicepreședinte organizația femei PSD Călărași – că a găsit înțelegere de la un om cu suflet bun, de la președintele Vasile Iliuță. Și organizația OFSD Călărași este orientată pentru a asigura în astfel de situații ajutorul necesar. 

Demersul domnului primar Radu Paul este pentru oameni. Noi, social democrații suntem cei cărora le pasă de problemele comunității. Demonstrăm asta mereu în tot ceea ce facem. Sunt convinsă că vom reuși să construim o locuință pentru cele 11 suflete. Și comunitatea noastră contribuie la aceasta, fiecare cum poate mai ales prin muncă. Știm să apreciem semenii noștri și ne facem treaba, la primărie acolo unde oamenii ne-au votat, le răsplătim oamenilor încrederea prin faptele noastre bune – a arătat viceprimarul Radu Nicoleta.